Τα φοβερά επεισόδια στο Ολυμπιακό Στάδιο οδηγούν την ΑΕΚ στη Β΄ Εθνική. Μετά από 2 ώρες ο διαιτητής Τριτσώνης αποφάσισε την οριστική διακοπή του αγώνα της Ένωσης με τον Πανθρακικό, που είχε διακοπεί λόγω της εισβολής των οπαδών της Ένωσης στο 87΄ με αφορμή το αυτογκόλ του Μπουγαΐδη.
Παρά τις αφόρητες πιέσεις που δέχτηκε ο διαιτητής Τριτσώνης δεν δέχτηκε να συνεχιστούν τα τελευταία λεπτά, με την ομάδα της Κομοτηνής να παίρνει τη μεγάλη νίκη, χάρη στην οποία ουσιαστικά παραμένει στη Σούπερ Λίγκα. Η τιμωρία της Ένωσης με αφαίρεση βαθμών θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη και πλέον τα πράγματα για την αθηναϊκή ομάδα είναι πάρα πολύ δύσκολα.
Η συμπεριφορά των οπαδών της αναμένεται θα στοιχίσει ακριβά στους «κιτρινόμαυρους», καθώς με βάση το φύλο αγώνα που θα συντάξει ο διαιτητής η διακοπή οφείλεται στην εισβολή των φιλάθλων της γηπεδούχου ομάδας (σ.σ. ΑΕΚ), οπότε βάσει των κανονισμών θα χάσει το ματς στα χαρτιά με 3-0 και θα της επιβληθεί ποινή αφαίρεσης βαθμών, οπότε το ματς της τελευταίας αγωνιστικής με τον Ατρόμητο δεν έχει κανένα ενδιαφέρον για τους «κιτρινόμαυρους».
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top