Ο αγώνας 17 χρόνων πάλης με την γραφειοκρατία και τα συνήθη εμπόδια στη χώρα μας δικαιώθηκε σήμερα 10-04-2013, όπου η Βουλή των Ελλήνων επικύρωσε την υπ' αριθ. 41728/2-10-2012 απόφαση του Υπουργείου Ανάπτυξης-Ανταγωνιστικότητας-Υποδομών-Μεταφορών και Δικτύων, με την οποία η ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΙΟ ΠΑΤΡΑΣ Α.Ε. υπήχθη στις διατάξεις του Αναπτυξιακού Νόμου 3299/2004.
Αυτή τη χρονική στιγμή οφείλουμε να ευχαριστήσουμε...
κατ' αρχήν τους μετόχους της εταιρείας, για την οικονομική στήριξη της επένδυσης και την υπομονή και επιμονή τους όπως και ολόκληρο το Πολιτικό προσωπικό, Φορείς και την τοπική κοινωνία της Αχαϊας, που στήριξαν τις προσπάθειες της Διοίκησης μέχρι σήμερα.
Αναμφίβολα, μόνο με την ομοψυχία και στήριξη που επιδείξαμε όλοι οι Αχαιοί, σ' αυτό το έργο, θα μπορούσαμε να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα, όπως και έγινε.
Στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που περνά η χώρα μας, με όπλο την ωριμότητα του έργου, η Νέα Διοίκηση που θα προκύψει από την τακτική Γ.Σ., που θα γίνει το ερχόμενο μήνα, με την συνεργασία του επενδυτή θα δρομολογηθούν τα βήματα και το χρονοδιάγραμμα κατασκευής του έργου και διαχείρισης αυτού.


 pelop.gr


1 σχόλια :

Ανώνυμος είπε... 12 Απριλίου 2013 - 5:46 μ.μ.

Πως πας στο αυτοκινητοδρόμιο?

 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top