Ο Ράιαν Γκιγκς και ο Πολ Γκασγκόιν έδωσαν πάρα πολλές μάχες μέσα στους αγωνιστικούς χώρους ως αντίπαλοι με τις ομάδες τους και τα εθνικά τους συγκροτήματα. Οι δύο άνδρες όμως ακολούθησαν διαφορετικές πορείες στο πέρασμα των ετών: ο πρώτος συνεχίζει εμβληματικά να αποτελεί τη «σημαία» της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ ο δεύτερος προσπαθεί να πολεμήσει τους προσωπικούς του δαίμονες και μπαίνει από κλινική σε κλινική, χωρίς να έχει καταφέρει να τους ξορκίσει. Το νέο κεφάλαιο στη ζωή του «Γκάζα» είναι εξίσου λυπηρό. Ο πρώην ποδοσφαιριστής έχει εισαχθεί σε κλινική των ΗΠΑ προκειμένου να απεξαρτηθεί από το αλκοόλ, αλλά έπειτα από πέντε ημέρες παραμονής του εκεί τα πράγματα είναι πολύ άσχημα. Η κατάσταση της υγείας του έχει επιδεινωθεί δραματικά και ο Γκασγκόιν δίνει την πιο δύσκολη μάχη της ζωής του, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η αγγλική εφημερίδα «Sun».
Ο 45χρονος αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία αργά το βράδυ του Σαββάτου και διακομίστηκε σε μονάδα εντατικής θεραπείας στο Τούσκον της Αριζόνα. «Είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση, έχει χειροτερέψει δραματικά...
και χρειάζεται βοήθεια» ανέφερε άνθρωπος του περιβάλλοντός του και συμπλήρωσε: «Εχει εμφανίσει άσχημα συμπτώματα που έχουν να κάνουν με το γεγονός ότι δεν έχει πιει καθόλου από τότε που μπήκε στην κλινική. Τα εσωτερικά του όργανα εξασθενούν και βρίσκεται σε μονάδα εντατικής θεραπείας. Απειλείται η ζωή του. Αν δεν λάβει την καλύτερη δυνατή θεραπεία από τους γιατρούς, μπορεί να πεθάνει». Το πρόβλημα είναι ότι ο πρώην διεθνής φαίνεται πως είναι πλέον απένταρος, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ίδια πηγή της εφημερίδας: «Ο Γκάζα δεν έχει δικά του χρήματα προκειμένου να πληρώσει για τη θεραπεία και η ιατρική περίθαλψη στις ΗΠΑ είναι πολύ ακριβή. Χωρίς χρήματα ίσως αναγκαστεί να φύγει από την κλινική. Η ζωή του εξαρτάται από αυτήν».

Εspresso

 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top