Ο Πιστόριους ξέσπασε σε δάκρυα στην αίθουσα του δικαστηρίου στην Πρετόρια της Ν. Αφρικής, όπου έφθασε στο πίσω μέρος αστυνομικού οχήματος κρύβοντας το πρόσωπό του πίσω από μία κουκούλα και ένα τετράδιο σημειώσεων.
Στο μεταξύ, συνεχίζονται οι έρευνες στην κατοικία του Όσκαρ Πιστόριους, σε προάστιο της Πρετόριας, όπου βρέθηκε το πτώμα της 26χρονης Ρίβα Στέενκαμπ, η οποία έφερε τραύματα από πιστόλι των 9 χιλιοστών στο κεφάλι και το χέρι.
Το τραγικό συμβάν έλαβε χώρα στο σπίτι του αθλητή τα ξημερώματα της Πέμπτης και σύμφωνα με τις αρχικές πληροφορίες, η άτυχη κοπέλα θέλησε να κάνει έκπληξη στον Πιστόριους, εκείνος την πέρασε για διαρρήκτη και την πυροβόλησε θανάσιμα.

Ωστόσο, η εκδοχή αυτή δεν φάνηκε να ικανοποιεί την Αστυνομία, η οποία αντιμετώπισε από την αρχή με καχυποψία τους...
...ισχυρισμούς του αθλητή, εναντίον του οποίου απαγγέλθηκε τελικά κατηγορία για φόνο και σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Καθόταν στο πίσω μέρος αστυνομικού οχήματος κρύβοντας το πρόσωπό του πίσω από μία κουκούλα και ένα τετράδιο σημειώσεων.
Στο μεταξύ, συνεχίζονται οι έρευνες στην κατοικία του Όσκαρ Πιστόριους, σε προάστιο της Πρετόριας, όπου βρέθηκε το πτώμα της Ρίβα Στέενκαμπ, η οποία έφερε τραύματα από πιστόλι των 9 χιλιοστών στο κεφάλι και το χέρι.
Το τραγικό συμβάν έλαβε χώρα στο σπίτι του αθλητή τα ξημερώματα της Πέμπτης και σύμφωνα με τις αρχικές πληροφορίες, η άτυχη κοπέλα θέλησε να κάνει έκπληξη στον Πιστόριους, εκείνος την πέρασε για διαρρήκτη και την πυροβόλησε, τραυματίζοντάς την θανάσιμα.
Ωστόσο, η εκδοχή αυτή δεν φάνηκε να ικανοποιεί την Αστυνομία, η οποία αντιμετώπισε από την αρχή με καχυποψία τους ισχυρισμούς του αθλητή, εναντίον του οποίου απαγγέλθηκε τελικά κατηγορία για φόνο και σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης. 

e-go.gr
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top