Βεντέτα έχει ξεσπάσει στην οικογένεια του Μοχάμεντ Άλι. Κατηγορίες, ανταλλαγή ύβρεων και όχι μόνο , με φόντο την περιουσία του θρύλου του μποξ. 
Τα παιδιά του Μοχάμεντ Άλι έχουν στραφεί κατά της τέταρτης συζύγου του και την θεωρούν υπαίτια που ο πατέρας τους είναι μακριά τους, ενώ εκείνη υποστηρίζει πως απλά του συμπαραστέκεται και κρατά τους... ανεπιθύμητους μακριά! 
Μια διαμάχη χωρίς τελειωμό με τον αδερφό του μεγάλου πυγμάχου να λέει πως δεν του μένουν παρά μόνο λίγες εβδομάδες ζωής, καθώς είναι παράλυτος και εξασθενημένος λόγω της νόσου του Πάρκινσον. 

Όλα αυτά τα χρόνια, η...
...καριέρα του Μοχάμεντ Άλι του είχε αποφέρει πολλά χρήματα και σήμερα η περιουσία του θεωρείται αμύθητη. Ο γιος του Μοχάμεντ Άλι, ο Μοχάμεντ Άλι Τζούνιορ μόνο... πριγκιπικά δεν ζει όπως θα περίμεναν πολλοί. 

Μένει σε μια κακόφημη γειτονιά του Σικάγο, είναι παντρεμένος, έχει δυο κόρες και ζει την οικογένειά του με κουπόνια. Είναι 40 ετών, δουλεύει όπου βρει και αν βρει . Κάποιοι κατηγορούν την γυναίκα του Μοχάμεντ Άλι για την κατάσταση του γιου του και άλλοι πάλι την θεωρούν φύλακα άγγελο του πυγμάχου.

gossip-tv.gr
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top