Με κόλπα και άνοιγμα των αρχείων τους προσπαθούν τα μεγάλα τηλεοπτικά κανάλια να καλύψουν την παντελή έλλειψη τηλεοπτικού προγράμματος. Η ελληνική γλώσσα ακούγεται πλέον μόνο στις ειδήσεις και στις διάφορες εκπομπές στούντιο, ενημερωτικές ή ψυχαγωγικές.
Ο ΑΝΤ1 άλλαξε ολόκληρη την απογευματινή ζώνη και έβγαλε από το βαθύ τηλεοπτικό παρελθόν τις ταινίες του παλιού ελληνικού σινεμά. Επιλογή που είχε γίνει τα πρώτα χρόνια της ιδιωτικής τηλεόρασης και είχε στηρίξει για μία τουλάχιστον δεκαετία τον προγραμματισμό των σταθμών. Η μόνη νέα σειρά μυθοπλασίας που εντάχθηκε στο πρόγραμμά του προέρχεται από την Κύπρο. Εκεί όπου είχαν καταφύγει οι ηθοποιοί τα πρώτα χρόνια της τηλεοπτικής κρίσης, όταν τα ελληνικά κανάλια σταμάτησαν να πληρώνουν και να εγκρίνουν νέες παραγωγές. Στο Mega η βουτιά στο παρελθόν...
γίνεται με σύγχρονο αμπαλάζ. Υπό τον τίτλο «Γίνε Καναλάρχης» το κανάλι ξαναβγάζει στο γυαλί παλιές ελληνικές σειρές της δεκαετίας του '90, μέχρι και τους «Αυθαίρετους»! Το τρικ είναι ότι τις εν λόγω σειρές τις επέλεξε το τηλεοπτικό κοινό.

(To Παρόν)
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top