Με τους γαργαλιστικούς ρόλους και την ακόρεστη σεξουαλική όρεξή της η διάσημη πορνοστάρ Κόκο Μπράουν κατάφερε να εκτοξευτεί στην κορυφή του πορνό. Τώρα όμως τα όνειρά της φτάνουν πιο ψηλά. Εκπαιδεύεται για να πάει στο Διάστημα και να γίνει έτσι η πρώτη πορνοστάρ και ταυτόχρονα η δεύτερη Αφροαμερικανή που θα τολμήσει να βιώσει συνθήκες μηδενικής βαρύτητας.
Η 32χρονη σταρ του XXX cinema, που είναι εγκαταστημένη στη Γερμανία, θα λάβει μέρος σε ταξίδι που διοργανώνει η εταιρεία Space XC στα όρια της Γης, φτάνοντας σε απόσταση 62 μιλίων από την επιφάνεια του πλανήτη. Το ταξίδι θα της κοστίσει 100.000 δολάρια και θα το κάνει έχοντας υποσχεθεί πως θα είναι «σχετικά ήσυχη». Δεν θα επιχειρήσει να κάνει σεξ με κάποιον από τους συνεπιβάτες της.
«Θα ήταν ωραίο να προσπαθήσουμε να κάνουμε σεξ σε συνθήκες μηδενικής βαρύτητας, αλλά είναι πραγματικά δύσκολο να κάνεις μια ταινία πορνό χωρίς πρώτα να καταλάβεις πώς θα διατηρήσεις τον έλεγχο του σώματος σε αυτές τις συνθήκες» δηλώνει. Αρα δεν πρέπει να περιμένουμε για τώρα τη «Hard Trek». Σκέφτεται όμως να εκθέσει το διάσημο στήθος της εκτός στολής και να το φωτογραφίσει με φόντο τη Γη.
Το διαστημικό ταξίδι έχει προγραμματιστεί...
για τα μέσα της άνοιξης του 2014 και όπως αποκάλυψε η σταρ, η ιδέα τής ήρθε στη διάρκεια γεύματος. «Ημουν προσκεκλημένη σε γεύμα στο Βερολίνο και εκεί μιλούσαν για ένα μίνι ταξίδι στο Διάστημα. Είναι τόσο απλό» είπε. Η Μπράουν είναι ενθουσιασμένη ήδη από την εκπαίδευση και όχι μόνο. Μόλις ανακοίνωσε τη συμμετοχή της στο διαστημικό ταξίδι έγινε ντόρος και η δημοτικότητά της εκτοξεύτηκε. «Το μέχρι τώρα ταξίδι μου στο σινεμά για ενηλίκους ήταν συναρπαστικό, απολαυστικό και διασκεδαστικό. Τώρα χαίρομαι που η απόφασή μου είχε τόσο θετική ανταπόκριση από τους θαυμαστές και τους συναδέλφους μου. Είμαι ευγνώμων για το γεγονός ότι οι άνθρωποι δεν ενδιαφέρονται μόνο για την κινηματογραφική περιπέτειά μου, αλλά είναι ενθουσιασμένοι επειδή κάποιος από τη βιομηχανία πορνό επιχειρεί ένα τόσο μεγάλο βήμα» καταλήγει.

Espresso
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top