Πολλοί κινδύνευσαν να πάθουν εγκεφαλικό όταν έμαθαν ότι μεγαλώνει το υπουργικό συμβούλιο με έναν ακόμη υφυπουργό τον Κυριάκο Βιρβιδάκη. Πρόκειται για ανηψιό του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη που ψιλοδυσαρεστήθηκε όμως όταν στις δημοτικές εκλογές του 2010 η Ντόρα τον στήριξε για δήμαρχο χωρίς να αποκηρύξει ευθέως τον συνυποψήφιό του Αρχοντάκη. Ως δήμαρχος δεν προσχώρησε στη Δημοκρατική Συμμαχία γεγονός που ερμηνεύτηκε ότι άλλαξε στρατόπεδο κλείνοντας το... μάτι στον Αντώνη Σαμαρά.
Όλοι ψάχνουν τα βαθύτερα αίτια της υπουργοποίησης. Οι κακές γλώσσες λένε ότι ήταν ένα προειδοποιητικό "καμπανάκι" στον υπουργό Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη. Παρ όλα αυτά, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Χατζηδάκης είχε ζητήσει "άνθρωπο" για να παρακολουθεί τα δύο ΕΣΠΑ. Και ο πρωθυπουργός επέλεξε πρόσωπο.
Το ερώτημα είναι βεβαίως αν η υπουργοποίηση επηρεάζει την οικογένεια Μητσοτάκη. Γιατί κάποιοι στοιχηματίζουν...
ότι το... sms είχε παραλήπτη τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Τι υποψιάζονται; Ότι κάποιοι θέλουν να τον αποκλείσουν εκ νέου από την κυβέρνηση με το επιχείρημα "δυο ξαδέλφια σε μια κυβέρνηση δεν χωρούν". Παράλληλα, αποτελεί αντίβαρο στον Μανούσο Βολουδάκη. 

Realnews
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top