Μπορεί επίσημα να μην υπάρχει πρόβλημα στις σχέσεις του Αντώνη Σαμαρά με τον στενό συνεργάτης του για τις ευρωπαϊκές και διεθνείς σχέσεις Σταύρου Παπασταύρου, μετά τις καταγγελίες για την εμπλοκή του στη λίστα Λαγκάρντ, ωστόσο αποκαθηλώθηκε από επικεφαλής της Γραμματείας Διεθνών Σχέσεων της ΝΔ.
Η ΝΔ ανακοίνωσε προ διημέρου όλα τα ονόματα των νέων γραμματέων που αναλαμβάνουν καθήκοντα, ανάμεσα στα οποία ήταν και αυτό της Ελίζας Βόζενμπεργκ που έκανε την έκπληξη αναλαμβάνοντας τη Γραμματεία Πολιτικού Σχεδιασμού.
Ωστόσο στη θέση του Γραμματέα Διεθνών Σχέσεων την οποία κατείχε ο Σταύρος Παπασταύρου βρίσκεται πλέον ο Ιωάννης Σμπιρλής.
Ας σημειωθεί ότι ο κ. Παπασταύρου εξέδωσε χθες νέα ανακοίνωση για να απαντήσει στα δημοσιεύματα που τον φέρουν συνδιαχειριστή του λογαριασμού 550 εκατ. δολαρίων που βρίσκεται στη λίστα Λαγκάρντ. Ο κ. Παπασταύρου επαναλαμβάνει...
ότι δεν έχει καμία σχέση με τον εν λόγω λογαριασμό και ότι η μόνη εμπλοκή του στη λίστα σχετίζεται με λογαριασμό 5,4 εκατ. δολαρίων πελάτη του, ενώ δηλώνει ότι η οικογένειά του διατηρούσε έναν λογαριασμό στην τράπεζα HSBC, ο οποίος έκλεισε πριν από οκτώ χρόνια.
Ο κ. Παπασταύρου προαναγγέλλει, μάλιστα, μηνύσει, προκειμένου να υπερασπιστεί την υπόληψή του.

iefimerida.gr
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top