Ο πρύτανης, με άλλη του εσωτερική εγκύκλιο στο Πανεπιστήμιο Πατρών, ασχολείται με ένα φαινόμενο που ενδημεί στο Πανεπιστήμιο, να κόβονται δηλαδή εκατοντάδες φοιτητές όταν πηγαίνουν να δώσουν εξετάσεις σε κάποιον καθηγητή, και μάλιστα κάποιοι από τους καθηγητές αρνούνται να δώσουν και εξηγήσεις για τη βαθμολογία που βάζουν.
«Δεν είναι δυνατόν να δίνουν εξετάσεις 400-500 και να τις περνούν μόνον 10-15 φοιτητές σε κάθε περίοδο. Αυτό το φαινόμενο είναι νοσηρό και δείχνει πως υπάρχει πρόβλημα, που πλήττει το κύρος του Πανεπιστημίου μας. Μπορεί να υποστηρίζουν πολλοί ότι οι φοιτητές δεν διαβάζουν και ότι ασχολούνται με αλλότρια θέματα, αλλά αυτό δεν μπορεί να λειτουργεί ως άλλοθι για ορισμένους...
που ψάχνουν τρόπους να μην περνάνε τους φοιτητές, οι οποίοι αναγκάζονται να δίνουν ένα μάθημα ξανά και ξανά, ακόμα να τελειώνουν με μαθήματα του τελευταίου έτους και να χρωστούν των πρώτων ετών, επειδή κάποιος καθηγητής τους έκοβε μια και δυο και πολλές φορές» πρόσθεσε ο Γ. Παναγιωτάκης.
1 σχόλια :

Ανώνυμος είπε... 27 Ιουνίου 2013 - 9:00 π.μ.

Ρε μαστορα, θελει χαρτζηλικι ο ανθρωπος ....Τζαμπα φιλησε κατουρημενες ποδιες (μασωνικες κατα τεκμηριον) να γινει οτι εγινε?????

 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top