Δύο καραμπόλες στις οποίες εμπλέκονται τουλάχιστον 25 αυτοκίνητα σημειώθηκαν στην Εγνατία Οδό Ηγουμενίτσας - Θεσσαλονίκης λίγο πριν τις 8.30 το πρωί, όταν ο οδηγός νταλίκας έχασε τον έλεγχο του οχήματός του με αποτέλεσμα να ντελαπάρει. Το ατύχημα σημειώθηκε εξαιτίας της χαμηλής ορατότητας στην περιοχή λόγω της πυκνής ομίχλης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, πολλοί επιβάτες εγκλωβίστηκαν στα αυτοκίνητά τους, ενώ έγινε διακομιδή τουλάχιστον 24 τραυματιών στα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης και της Βέροιας. Το τραγικότερο είναι ότι μία γυναίκα υπέκυψε τελικά στα τραύματά της.
Μάλιστα, μία άλλη γυναίκα που κυοφορούσε δίδυμα, μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης για να γεννήσει, καθώς είχε διαστολή.
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, πρόκειται για 2 καραμπόλες που σημειώθηκαν σε απόσταση 500 μέτρων μεταξύ τους και προκλήθηκαν από την ανατροπή της νταλίκας που προκάλεσε την επακόλουθη σύγκρουση 12 αυτοκινήτων και 4 νταλίκων. Από την πρώτη σύγκρουση ασθενοφόρο παρέλαβε την έγκυο γυναίκα...
για να τη μεταφέρει στο νοσοκομείο, αλλά στην πορεία του ενεπλάκη στη δεύτερη καραμπόλα.
Εκτροπή της κυκλοφορίας γίνεται μέσω του κόμβου Αλεξάνδρειας και του κόμβου Κλειδίου.
Διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση της αστυνομίας: "Λόγω τροχαίων ατυχημάτων που σημειώθηκαν το πρωί στον οδικό άξονα Εγνατίας Οδού Ηγουμενίτσας – Θεσσαλονίκης (ύψος Κλειδίου Ημαθίας) και εξαιτίας πυκνής ομίχλης που επικρατεί από τον κόμβο Αλεξάνδρειας μέχρι το ύψος την ΠΑΘΕ παρακαλούνται οι οδηγοί να κινούνται με προσοχή τηρώντας μικρή ταχύτητα, έχοντας τα φώτα αναμμένα και συμμορφούμενοι με τις υποδείξεις των τροχονόμων.
Επιπλέον ανακοινώνεται ότι στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη γίνεται εκτροπή κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη από το τον κόμβο Αλεξάνδρειας μέσω της Π.Ε.Ο".
karabola egnatia odos veroia
karabola egnatia veroia
alt
karabokes egnatia odos veroia
karaboles egnatia odos veroia thessaloniki


http://www.thousandnews.gr

 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top