Μέχρι και στους «Νew York Times» έφτασε η χάρη της Σούλας Αλευρίδου! Η γνωστή «μαντάμ Σούλα», ιδιοκτήτρια δύο οίκων ανοχής στην Πάτρα και τη Λάρισα, «φιλοξενήθηκε» στην ιστοσελίδα της εφημερίδας που έκανε εκτενές αφιέρωμα στο πρόσωπό της.
Στο δημοσίευμα γίνεται λόγος για την οικονομική ενίσχυση της ποδοσφαιρικής ομάδας Βουκεφάλας στη Λάρισα από την 67χρονη, ενώ το ρεπορτάζ εμπλουτίζεται και από ένα βίντεο στο οποίο η κυρία Αλευρίδου εξηγεί την εμπλοκή της στην υπόθεση: «Ο γιος ενός φίλου μου, που είναι τερματοφύλακας στην ομάδα, μου είπε ότι δεν έχουν λεφτά» εξηγεί και προσθέτει ότι του απάντησε: «Μη στεναχωριέσαι, θα τα κάνω εγώ». Εκτενής αναφορά γίνεται επίσης στις αντιδράσεις που έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία η χορηγία της «μαντάμ Σούλας» καθώς και στην αντίδραση της τοπικής ποδοσφαιρικής ένωσης που δήλωσε...
ότι δεν θα ανεχτεί διαφημιστική προβολή των οίκων ανοχής της κυρίας Σούλας στις φανέλες των παικτών του Βουκεφάλα. Πριν από λίγο καιρό, η βρετανική εφημερίδα «The Guardian» είχε δημοσίευμα για την κυρία Σούλα με τίτλο «Οι Ελληνες είναι δύσπιστοι όσον αφορά τους ιδιοκτήτες οίκων ανοχής».

ESPRESSO
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top