Ξέρετε ποιοι κόβουν και ράβουν τα κουστούμια στον έρμο τον κοσμάκη; Δύο κύριες που έχει στο στενό επιτελείο του ο τσάρος Γιάννης Στουρνάρας.
Πρόκειται για την κ. Σοφία Ρίτσου και την κ. Γεωργία Μπέη, κληρονομιά και οι δύο του άλλου τσάρου-καπετάνιου του «Τιτανικού», που τον έριξε στα βράχια, του Παπακωνσταντίνου, που ασχολείται τώρα με τον κήπο του. Οι κυρίες αυτές κάνουν τις υπουργίνες -ναι, ναι, μη γελάτε, είναι μεν για γέλια, δυστυχώς όμως εκεί καταντήσαμε- και δίνουν εντολές στους αρμόδιους διευθυντές του υπουργείου Οικονομικών: Αυτό θα κάνετε, προχωρήστε ό,τι σας λέμε!
Η κυρία Ρίτσου είναι αυτή στην οποία παρέδωσε το περιβόητο CD με τη λίστα Λαγκάρντ ο Παπακωνσταντίνου και έκτοτε αγνοείται η τύχη του, σύμφωνα δε με πληροφορίες τη φώναξε στο… πραιτώριο ο οικονομικός Εισαγγελέας κ. Πεπόνης. Από τους έμπιστους συμβούλους του Στουρνάρα είναι...
και ο κ. Νίκος Καραβίτης, ο οποίος ως εκπρόσωπος μετέχει στις συσκέψεις, όπως σ' αυτήν που έγινε τη Δευτέρα στο Μαξίμου, όταν ο Σαμαράς τα πήρε στο κρανίο με την κατάργηση του αφορολόγητου για τα παιδιά που είχαν αποφασίσει οι χαρτογιακάδες και πέταξε στο καλάθι των αχρήστων τις ληστρικές ιδέες τους. Όπως έμαθα, ο κ. Καραβίτης είναι μαζί με τον Στουρνάρα στον ΙΟΒΕ και παίρνει τον μήνα 15.000 ευρώ. Με τέτοια λεφτά, εκείνο έλειπε! Να έχει ευαισθησίες για το πώς θα μεγαλώσει ένας πατέρας τα παιδιά του, που βγάζει δεν βγάζει 20.000 ευρώ τον χρόνο.

(To Παρόν)
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top