Τι άλλο θα ακούσουμε… Καλοκαιρινές κατασκηνώσεις με προπονήτρια την Βούλα Παπαχρήστου διοργανώνει η Χρυσή Αυγή για μύηση στις... αρχαιοελληνικές αξίες (όπως τις αντιλαμβάνεται, φυσικά, η Χρυσή Αυγή). Θα υπάρχει και μάθημα… εντοπισμού αλλοδαπών.
Η είδηση βγήκε από τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του κόμματος Χρήστο Παππά, ο οποίος είπε ότι στόχος των συγκεκριμένων κατασκηνώσεων θα είναι η μύηση του σώματος και του πνεύματος (sic) στις αρχαιοελληνικές αξίες όπως τις πρεσβεύει η Χρυσή Αυγή.
Τα ειδικά αυτά "καμπ" θα γίνονται στην Σπάρτη κάθε καλοκαίρι και θα διαρκούν 2 εβδομάδες.
Το κόστος συμμετοχής θα ανέρχεται στα 50 ευρώ και δικαίωμα να λάβουν μέρος θα έχουν μόνο «καθαροί» Έλληνες, ενώ όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν μπορούν να συμπληρώσουν φόρμα που έχει δώσει στην δημοσιότητα η Χρυσή Αυγή.
Το πρόγραμμα της κατασκήνωσης θα χωρίζεται σε 2 μέρη, το πρακτικό και το θεωρητικό.
Το πρώτο σκέλος θα περιλαμβάνει εκμάθηση ειδικών μεθόδων για εφόδους και οργανωμένες επιθέσεις καθώς και κάλυψη – απόκρυψη, εντοπισμό… αλλοδαπών, σκοποβολή και αθλοπαιδιές.
Την επίβλεψη της αθλητικής εκπαίδευσης των συμμετεχόντων θα αναλάβει μάλιστα η αθλήτρια του στίβου Βούλα Παπαχρήστου, η οποία είχε αποκλειστεί από τους Ολυμπιακούς Αγώνες για ρατσιστικό σχόλιο!

Παράλληλα κάθε βράδυ στο θέατρο της κατασκήνωσης θα λαμβάνουν χώρα...

...αναπαραστάσεις στιγμών της ελληνικής ιστορίας, με μαχές όπως η ναυμαχία της Σαλαμίνας και η μάχη του Μαραθώνα.

Το θεωρητικό σκέλος θα περιλαμβάνει εντατικά μαθήματα ελληνικής ιστορίας.
Βεβαίως, η εύλογη απορία έρχεται αμείλικτη προς τους πατριδοκάπηλους της Χρυσής Αυγής: Από πότε "κύριοι" αποτελεί ελληνική αξία ο αθλητής να είναι παντελώς απαίδευτος και να μην έχει τελειώσει ούτε το σχολείο, όπως η πρωταθλήτριά σας Βούλα Παπαχρήστου;
Τη θεμελιώδη ελληνική αρχή που λέει νους υγιής εν σώματι υγιεί την έχετε ακούσει ποτέ στη ζωή σας; Σας λέει τίποτα; Στην απαίδευτη πρωταθλήτριά σας, που εγκατέλειψε το σχολείο και τα γράμματα, σημαίνει κάτι; Γιατί εμάς ένα μας λέει: καπηλεύεστε την αρχαία Ελλάδα, με την οποία δεν έχετε καμία απολύτως σχέση και τη διαστρεβλώνετε με τις άρρωστες και μισάνθρωπες θεωρίες σας!
Στείλτε την Παπαχρήστου πρώτα να τελειώσει το σχολείο και μετά, εάν είστε Έλληνες και όχι τσίρκο, τις αναθέτετε το ρόλο του... παιδαγωγού! Αλλά εάν η Παπαχρήστου κάνει τον κόπο να ολοκληρώσει τη βασική εκπαίδευση, αμφίβολο είναι εάν θα ασχοληθεί ξανά μαζί σας!

radar.gr
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top