Μάχη σώμα με σώμα έδωσε ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Τάσος Μητρόπουλος μέσα στο ίδιο του σπίτι με έναν Γεωργιανό κακοποιό, ο οποίος τον απείλησε με μαχαίρι. Όλα ξεκίνησαν το μεσημέρι της Πέμπτης όταν χτύπησε το κουδούνι του διαμερίσματος του Τάσου Μητρόπουλου και της Νένας Χρονοπούλου. Όταν η σύντροφος του «Ράμπο» των γηπέδων ρώτησε ποιος είναι δεν πήρε καμία απάντηση.
Ο Τάσος Μητρόπουλος θορυβήθηκε καθώς γείτονες τον είχαν ενημερώσει πως τις τελευταίες ημέρες άγνωστοι χτυπούσαν τα κουδούνια και εξαφανίζονταν, μάλιστα κάποιοι έκαναν λόγω και για έναν αλλοδαπό που έστηνε καρτέρι έξω από την πολυκατοικία.

Σύμφωνα με την Espresso, ο Τάσος Μητρόπουλος αποφάσισε να κατέβει στην είσοδο και να ελέγξει την κατάσταση. Οταν έφτασε δεν είδε κανένα, ωστόσο το ένστικτο του τον...

...οδήγησε να κοιτάξει και στο λεβητοστάσιο. Εκεί του είχε στήσει ενέδρα ένας Γεωργιανός κακοποιός και του επιτέθηκε με μαχαίρι. Τον τραυμάτισε στο πρόσωπο, ωστόσο ο πρώην ποδοσφαιριστής τον αφόπλισε, τον χτύπησε, στη συνέχεια τον ανέβασε στο ισόγειο και κάλεσε την αστυνομία., άνδρες της οποίας συνέλαβαν τον δράστη.

Η υπόθεση τώρα πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης με τον Τάσο Μητρόπουλο να καταθέτει μήνυση για απόπειρα ανθρωποκτονίας, αλλά και το δράστη να καταθέτει μήνυση κατά του πρώην ποδοσφαιριστή για επίθεση.

iefimerida.gr
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top