Συνταξιούχος καθηγητής Μέσης Εκπαίδευσης, ηλικίας 79 ετών, είναι ο νεκρός που βρέθηκε το πρωί -τυλιγμένος με κουβέρτες και σακούλες- μέσα σε κάδο ανακύκλωσης στην περιοχή των Σαράντα Εκκλησιών στη Θεσσαλονίκη. Το μακάβριο εύρημα έκαναν δημοτικοί υπάλληλοι του τομέα Καθαριότητας.
Όπως έγινε γνωστό, ο άτυχος άντρας έπεσε θύμα εγκληματικής ενέργειας, διαπίστωση στην οποία συνέκλιναν από την πρώτη στιγμή οι έρευνες των αστυνομικών αρχών.
Ο ηλικιωμένος διέμενε κοντά στην περιοχή όπου βρέθηκε το πτώμα του -επί της οδού Σκεπαστού- και τα ίχνη του είχαν χαθεί από την περασμένη Τρίτη. Δύο 24ωρα αργότερα δηλώθηκε η εξαφάνισή του από συγγενικό του πρόσωπο.
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο 69χρονος ήταν ιδιοκτήτης μικρών διαμερισμάτων στην περιοχή των Σαράντα Εκκλησιών και της Αγίου Δημητρίου, τα οποία διέθετε προς ενοικίαση, ως επί το πλείστον σε αλλοδαπούς. Η αστυνομία έχει στα χέρια της κατάλογο με τα ονόματα...
των ενοικιαστών του, ερευνώντας το ενδεχόμενο ο δράστης να προέρχεται από αυτόν τον κύκλο και να είχε οικονομικές διαφορές με το θύμα. Ήδη έχουν γίνει προσαγωγές υπόπτων -ενοικιαστών- οι οποίοι ανακρίνονται στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με γείτονές του, ο άτυχος άνδρας συνήθιζε να συλλέγει ανακυκλώσιμα υλικά και παλιά αντικείμενα.

protothema.gr
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top