Ένα απίστευτο ρεκόρ κατέχει η Εθνική Ελλάδας στη μετά Μουντιάλ εποχή, καθώς έχει μόλις 3 ήττες σε 31 ματς, ρεκόρ που την φέρνει στην κορυφή του κόσμου!
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του συνδέσμου φίλων της Εθνικής Ομάδας, «Γαλανόλευκου Φάρου», που παρουσιάζει σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr", μετά τη νίκη στην Ιρλανδία και την ήττα της Αγγλίας από την Σουηδία, η Ελλάδα ανέβηκε στην κορυφή.
Στο διάστημα από το Παγκόσμιο Κύπελλο της Νότιας Αφρικής μέχρι σήμερα η ομάδα του Φερνάντο Σάντος μετράει 31 αγώνες στους οποίους έχει μόλις τρεις ήττες. Αυτές από τη Ρουμανία στο περυσινό φιλικό και από τις Τσεχία και Γερμανία στο EURO 2012.

Το ποσοστό αυτό φέρνει την Ελλάδα στην κορυφή της σχετικής κατάταξης. Η έρευνα έγινε στις πρώτες 20 χώρες της...
...παγκόσμιας κατάταξης της FIFA, από την οποία εξαιρούνται οι δύο αφρικανικές, η Ακτή Ελεφαντοστού και η Αλγερία καθώς οι αντίπαλοι με τους οποίους αγωνίζονται δεν μπορούν να μπουν στο ίδιο… τσουβάλι δυναμικότητας με τις ομάδες Ευρώπης και Νότιας Αμερικής.

Η παγκόσμια πρωταθλήτρια Ισπανία είναι στην 3η θέση, ενώ η Αγγλία μετά την ήττα της από την Σουηδία έχασε την πρωτιά από την Ελλάδα. Στη φωτογραφία (πατήστε για μεγέθυνση) αποτυπώνεται αναλυτικά ο πίνακας των 15 κορυφαίων εθνικών ομάδων μεταξύ του Top-20 του FIFA Ranking, σε ποσοστά ηττών στην μετά-Μουντιάλ εποχή έως και σήμερα, όπου συμπεριλαμβάνονται επίσημα και φιλικά παιχνίδια.
Δείτε τον σχετικό πίνακα:
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top