Σάλος έχει προκληθεί με τη μονοήμερη αποβολή της μαθήτριας του 2ου Λυκείου Πύργου, Νάσιας Μπελιά, η οποία ύψωσε τη γροθιά της στην παρέλαση.
Η 17χρονη μαθήτρια τιμωρήθηκε από το σχολείο της με μονοήμερη αποβολή λόγω απρεπούς συμπεριφοράς.
Το θέμα έφτασε στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, από όπου μας ενημέρωσαν ότι η απόφαση της μαθήτριας να αλλάξει θέση στην παρέλαση χωρίς να ενημερώσει τη γυμνάστριά της (από τη μέση μετακινήθηκε στην άκρη) γράφτηκε στο ποινολόγιο του σχολείου.
Η 17χρονη μαθήτρια, όπως πληροφορήθηκε το patrisnews.com, αντέδρασε και διαμαρτυρήθηκε με έντονο ύφος στη διευθύντρια του σχολείου λέγοντας...
«μην τολμήσετε και με γράψετε στο ποινολόγιο».
Σύμφωνα με τον προϊστάμενο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, κ.Βένδρα, αυτός ήταν και ο λόγος για τον οποίο τιμωρήθηκε η μαθήτρια με «μονοήμερη αποβολή για απρεπή συμπεριφορά». Αλλωστε, η ίδια μαθήτρια είχε προβεί σε ανάλογη κίνηση (υψωμένη γροθιά) και στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου και δεν της επιβλήθηκε καμία ποινή.
Η 17χρονη Νάσια Μπελιά παραδέχθηκε στην εφημερίδα ΠΑΤΡΙΣ και στο patrisnews.com ότι άλλαξε θέση στην παρέλαση με δική της πρωτοβουλία, ενημερώνοντας μόνο τη συμμαθήτρια με την οποία έγινε η αλλαγή θέσεων.
Η διεύθυνση του σχολείου δεν θέλησε να τοποθετηθεί επί του ζητήματος.

 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top