(του Αντώνη Αγραπίδη - Υποψήφιου  αιρετού ΑΠΥΣΠΕ Δυτ. Ελλάδος)

Αγαπητές συναδέλφισσες, αγαπητοί συνάδελφοι
Οι εκλογές της 5ης Νοεμβρίου 2012 αποτελούν ορόσημο για τον κλάδο της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Τώρα περισσότερο από ποτέ προβάλλει  επιτακτική η ανάγκη σ’ αυτές τις εκλογές να εκλεγούν άνθρωποι που διαθέτουν γνήσιο, λαϊκό, κοινωνικό λόγο, άνθρωποι που  έχουν τη δυνατότητα αλλά και την ισχυρή θέληση να υπερασπίζονται τα συμφέροντα των εκπαιδευτικών με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Οι καιροί ου μενετοί. Οι συνθήκες, είναι εξαιρετικά δύσκολες και πρωτόγνωρες για τον κλάδο μας. Οι εξελίξεις τρέχουν με γοργούς ρυθμούς και οι εκπαιδευτικοί της Πρωτοβάθμιας χρειάζονται έντιμη και μαχητική εκπροσώπηση για να μην παραμένουν απλοί θεατές αλλά να αποτελέσουν ρυθμιστές των εκπαιδευτικών πραγμάτων. Ως υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο της ΔΑΚΕ, εκλεγμένος για πολλά χρόνια, έχω εκπροσωπήσει χιλιάδες εκπαιδευτικούς της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης σε όλα τα συνδικαλιστικά όργανα και έχω καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια έχοντας πάντα ως οδηγό τα συμφέροντα του κλάδου μας.
Ελπίζω και ΤΩΡΑ να συμπορευτούμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ στο ΣΠΟΥΔΑΙΟ, ΤΙΜΙΟ και ΔΙΚΑΙΟ αγώνα μας με ΕΝΟΤΗΤΑ, ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ και με πίστη στις δυνάμεις μας. 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top