Οι Έλληνες είναι απροστάτευτοι και βάλλονται από παντού και ταυτόχρονα αν τολμήσουν να φωνάξουν και να αντισταθούν χαρακτηρίζονται ρατσιστές και φασίστες από τους ψευτοπροοδευτικούς αριστεριστές, ηθικούς αυτουργούς των εγκλημάτων των αλλοδαπών στη χώρα μας, αλλά και από τον τεράστιο «οίκο ανοχής», τους κυβερνώντες αυτού του τόπου.  
Γνωρίζουμε ότι κανένας εκ των αριστερών «προοδευτικών» δυνάμεων και των κυβερνώντων δεν ενδιαφέρεται για τη ζωή και την ασφάλεια των Ελλήνων! Στον αντίποδα όλοι αυτοί...
οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ του έθνους εγκαλούν, κυνηγούν, φυλακίζουν όποιον τολμήσει να πει «κακό λόγο» για τους λαθρομετανάστες που εσκεμμένα και βάση σχεδίου φέρατε στη χώρα μας…! Τα σχέδια που εκτελείτε είναι γνωστά και πολλαπλά! Θέλετε πάση θυσία να προκαλέσετε κοινωνικό χάος στη χώρα μας, κάτι που επιδιώκεται και σε όλον τον κόσμο με διαφορετικούς μοχλούς πίεσης. Φτάνει πια!!
Να γνωρίζετε ότι αν πετύχετε τον σκοπό σας και οδηγήσετε τον ελληνικό λαό σε βίαιες κοινωνικές συγκρούσεις, είτε μέσω της άκρατης λαθρομετανάστευσης είτε μέσω της κατασκευασμένης  οικονομικής κρίσης, εσείς δεν θα γλιτώσετε! Να είστε σίγουροι!
Σημαντικό σημείο στην απόπειρα δολοφονίας του Έλληνα κομμωτή Αργύρη είναι ότι το κομμωτήριο του είναι το τελευταίο Ελληνικό κομμωτήριο της περιοχής…! Τυχαίο προδότες;

 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top