Σε δεκάδες προσαγωγές μεταναστών έχουν προχωρήσει, από νωρίς σήμερα το πρωί, οι αστυνομικές δυνάμεις, στο πλαίσιο της επιχείρησης «Ξένιος Ζευς» που βρίσκεται σε εξέλιξη στην Πάτρα.
Η επιχείρηση της αστυνομίας ξεκίνησε έξω από το νέο λιμάνι της Πάτρας και επεκτάθηκε σε παλιά εργοστάσια και εγκαταλελειμμένα κτίρια που βρίσκονται στην περιοχή.  Στη συνέχεια, αστυνομικές δυνάμεις κινήθηκαν προς το κέντρο της Πάτρας, αλλά και άλλες περιοχές της πόλης, όπου μετανάστες βρίσκουν καταφύγιο, κυρίως σε παλιά ακατοίκητα σπίτια.
Για την υλοποίηση της επιχείρησης έφθασαν στην Πάτρα δυνάμεις της Αστυνομίας από άλλες περιοχές, καθώς και λεωφορεία για τη μεταφορά όσων...
...μεταναστών χρειαστεί να οδηγηθούν σε κέντρα κράτησης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, σε κέντρα κράτησης θα μεταφερθούν όσοι μετανάστες δεν έχουν τα απαραίτητα νομιμοποιητικά έγγραφα, ενώ η επιχείρηση θα ολοκληρωθεί όταν οι επικεφαλείς των αστυνομικών δυνάμεων κρίνουν ότι έχουν ελεγχθεί όλα τα σημεία της πόλης, στα οποία διαμένουν μετανάστες.
Η επιχείρηση «Ξένιος Ζευς» γίνεται χωρίς να έχουν προκληθεί αντιδράσεις, ενώ προκειμένου να προληφθούν τυχόν επεισόδια, βρίσκονται σε ετοιμότητα δυνάμεις των ΜΑΤ.


Επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στη Πάτρα από Newscaster

news247
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top