Τεκτονικό σεισμό στο εγχώριο πολιτικό και οικονομικό οικοδόμημα αναμένεται να προκαλέσει μια πιθανή δημοσιοποίηση των προσώπων που βρίσκονται στην διαβόητη πλέον λίστα που παρέδωσε η Κριστίν Λαγκάρντ στον Γιώργο Παπακωνσταντίνου.
Ηδη κυκλοφορούν αρκετά ονόματα, κορυφαίων ελλήνων επιχειρηματιών αλλά και πολιτικών που συνδέονται με τις καταθέσεις εκατομμυρίων ευρώ - μέσω παρένθετων προσώπων, σύμφωνα τουλάχιστον με τα πρώτα στοιχεία.
Όπως αποκαλύπτει σήμερα ο Lykavitos.gr, μια τέτοια περίπτωση, αποτελεί η γυναίκα που βρίσκεται επικεφαλής στη λίστα  και φέρεται να έχει καταθέσεις 500.000.000 εκατομμυρίων ευρώ στην UBS!
Η γυναίκα αυτή είναι καθηγήτρια στο επάγγελμα (συγγενής πασίγνωστου πολιτικού) και ασφαλώς δεν μπορεί σε καμιά περίπτωση να δικαιολογήσει αυτό το αμύθητο ποσό που εμφανίζεται στον λογαριασμό της!
Δεύτερη περίπτωση, σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του Lykavitos.gr, είναι...
γνωστός έλληνας επιχειρηματίας στον χώρο του αυτοκινήτου που έχει απασχολήσει αρνητικά την δημοσιότητα τα τελευταία δύο χρόνια.
Ενώ στις πρώτες θέσεις στην διαβόητη λίστα της Lagarde είναι γόνος πολύ μεγάλης οικογένειας του κατασκευαστικού τομέα, αν και ο ίδιος ακολουθεί διαφορετικό επιχειρηματικό δρόμο.
Το ρεπορτάζ του Lykavitos.gr συνεχίζεται…

1 σχόλια :

Ανώνυμος είπε... 3 Οκτωβρίου 2012 - 12:05 π.μ.

Δίπλα στους μαχητές της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ

Ο δρόμος της αντίστασης στην καπιταλιστική βαρβαρότητα, ο δρόμος του αγώνα για την ελευθερία, περνάει μέσα από την αλληλεγγύη σ’ αυτούς που πρώτοι τον διάβηκαν. Δεν αφήνει κανέναν μόνο, δεν αφήνει κανέναν πίσω.

Πορεία αλληλεγγύης σε όσους κι όσες διώκονται για την υπόθεση της Ε.Ο. ΣΠΦ
Παρασκευή, 5 Οκτώβρη, 19.30, Προπύλαια (οδός Πανεπιστημίου, Αθήνα)

Έναρξη της δίκης – Κάλεσμα στο δικαστήριο των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού
Δευτέρα, 8 Οκτώβρη, 9.00

Συνέλευση αλληλεγγύης στη ΣΠΦ και σε όσους κι όσες διώκονται για την ίδια υπόθεση / σύντροφοι, συντρόφισσες

 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top