Διαβάσαμε σε Κυριακατικη εφημερίδα ότι "διαμαρτύρονται οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ γιατί η Ανθή Σαλαγκούδη έχει ήδη εισπράξει περί τις 5.200 ευρώ ως προσωπικό ειδικών θέσεων χωρίς να έχει εγγράψει ουτε μια ώρα στο γυαλί..."
Κατά τη ταπεινή μας γνώμη οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ έχουν άδικο ...γιατί η κοπέλα έχει όλα τα προσόντα που απαιτούνται: 
α) Ο μπαμπάς της είναι πρώην βουλευτής της Ν.Δ και όπως λένε και οι κακές γλώσσες (Der Spiegel) είναι και φίλος του πρωθυπουργού.
β) Η ίδια ήταν υποψήφια με το κόμμα της Ν.Δ στις τελευταίες εκλογές.
Κατά τα άλλα τα  5.200 ευρώ είναι ελάχιστα μπροστά στο κύρος και τη προσωπικότητα που διαθέτει οπότε μόνο η φυσική παρουσία της στην ΕΡΤ φτάνει... 
Άλλωστε το ποσόν θεωρείται ελάχιστο (ούτε καν 10 μισθοί πρωτοδιοριζόμενου νέου) και είναι στα πλαίσια της οικονομίας της ΕΡΤ γιατί φαντασθείτε αν είχε βγει στο γυαλι η κ. Σαλαγκούδη πόσα θα είχε πάρει...
Την ίδια στιγμή για να μην αδικούμε την συγκεκριμένη κυρία να αναφέρουμε ότι...
δεν είναι η μοναδική μιας και ένα πλήθος από αποτυχημένους υποψήφιους βουλευτές ή πρώην βουλευτές έχει πλημυρίσει τα υπουργεία και οι οποίοι έχουν διορισθεί  "σύμβουλοι"  υπουργών,  υφυπουργών,  γραμματέων και φαρισαίων της κυβέρνησης αποσπώντας έτσι ένα καλό μισθό από τον κρατικό κορβανά την ίδια στιγμή που οι ίδιοι οι κρατούντες κόβουν συντάξεις και μισθούς στους απλούς πολίτες. 


 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top