Με απόφαση του διευθύνοντος συμβούλου της ΕΡΤ, Ν. Σίμου, η Έλλη Στάη δεν παρουσίασε χθες το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ. Στη θέση της, οι τηλεθεατές είδαν την Πηνελόπη Γαβρά.
Αιτία, ως φαίνεται, η σύγκρουσή της με τον διευθυντή Ειδήσεων Βασ. Θωμόπουλο. Σύμφωνα με όσα είπε στο "Έθνος" ο Αιμ. Λιάτσος, γεν. διευθυντής ειδήσεων της ΕΡΤ, χθες το απόγευμα ο Βασίλης Θωμόπουλος του διαμαρτυρήθηκε ότι «η Έλλη Στάη τον απαξιώνει επαγγελματικά, ενώ παράλληλα δεν είναι συνεργάσιμη διατυπώνοντας συνεχώς διαφορετικές απόψεις στην παρουσίαση του δελτίου για θέματα τόσο λειτουργικά όσο και ουσίας».
Κατόπιν, οι Λιάτσος - Θωμόπουλος επισκέφθηκαν τον διευθύνοντα σύμβουλο Ν. Σίμο που έδωσε, χωρίς να ακούσει την Ελλη Στάη, εντολή για να κοπεί από την παρουσίαση η Ελλη Στάη μέχρι να «ελεγχθούν οι πολύ σοβαρές αυτές κατηγορίες».

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Ελλη Στάη τις τελευταίες ημέρες διατύπωνε...
...σοβαρές διαφωνίες αναφορικά με θέματα ουσίας και πολιτικής επί της ατζέντας που σχετίζεται με τα «έργα και τις ημέρες» των γαλάζιων υπουργών και βουλευτών της ΝΔ. Αυτό πάντως που διαρέει από την ΕΡΤ είναι ο διευθυντής ειδήσεων Β. Θωμόπουλος έγινε έξαλλος με την παρουσιάστρια επειδή «ήθελε να περνάει (και) τις δικές της απόψεις».

Όπως σημειώνει το "Έθνος", αποστάσεις παίρνει ήδη ο πολιτικός προϊστάμενος της ΕΡΤ, υφυπουργός στον πρωθυπουργό Σίμος Κεδίκογλου, δηλώνοντας στο "Έθνος" ότι δεν είχε ποτέ και δεν έχει την παραμικρή πρόθεση να κάνει κανενός είδους παρέμβαση στη δημοσιογραφική δουλειά που γίνεται στην ΕΡΤ.

radar
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top