Με αφορμή την ανακοίνωση διαγραφής του Βουλευτή Φθιώτιδας, κ. Ν. Σταυρόγιαννη από τη Ν.Δ. ο Βουλευτής και συντονιστής του Κινήματος Χριστανοδημοκρατικής Αναγέννησης, κ. Νίκος Νικολόπουλος, δήλωσε:
«Ακόμα μία… δημοκρατική διαγραφή από τη ΝΔ έγινε γνωστή χθες. Δεν μου κάνει εντύπωση. Αντίθετα, ήταν θέμα χρόνου πότε θα συνέβαινε και είναι θέμα χρόνου, πότε θα συμβεί και η επόμενη, και η επόμενη, και η επόμενη…
Ο Α. Σαμαράς και ο σημερινός ηγετικός πυρήνας τριγύρω του, αποδεικνύουν ότι επιθυμούν την μετατροπή του κόμματος σε… πριβέ κλαμπ άφωνων και επιλησμόνων.
Αποδεικνύουν περίτρανα, ότι απλά εκμεταλλεύτηκαν τους πολίτες και τα στελέχη αυτής της μεγάλης λαϊκής παράταξης, φορώντας τον μανδύα του πατριωτισμού και της αντίστασης στην επέλαση της τρόικας και της ύφεσης, μόνο και μόνο για να αναρριχηθούν στην εξουσία, ώστε να ξαναμοιράσουν τα ιμάτια της χώρας στους ίδιους που επί δεκαετίες τα μοιράζονται, ακόμα και αν είναι να οδηγήσουν τον λαό στις χειρότερες μέρες φτώχειας που έζησε ποτέ.
Τίποτα δεν πρέπει να κάνει εντύπωση...
και στους πολίτες, οι οποίοι πλέον κατάλαβαν, όσα ίσως δεν καταλάβαιναν, όταν στις 9 Ιουλίου 2012 ανακοίνωσα την παραίτησή μου από την θέση του υφυπουργού Εργασίας.
Είμαι βέβαιος, ωστόσο, πως η ώρα που ο λαός θα… διαγράψει άπαξ δια παντός τους νέους καπηλευτές των ελπίδων του, δεν είναι πολύ μακριά. Οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες. Και μόλις ξεκίνησαν…»


1 σχόλια :

Ανώνυμος είπε... 22 Οκτωβρίου 2012 - 4:02 μ.μ.

Ο κ.Νικολόπουλος λέει τα πράγματα με το όνομά τους. Δυστυχώς, τα κόμματά μας είναι απολυταρχικά, με απόλυτο μονάρχη τον εκάστοτε αρχηγό, που διαγράφει όποιον τολμήσει ν' αμφισβητήσει τις επιλογές του, ακόμη κι αν αυτές είναι σε πλήρη δυσαρμονία με τις αρχές του κόμματος και με τις προεκλογικές του υποσχέσεις.

 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top