"Ολοκληρώσαμε σήμερα τη διαπραγμάτευση για τα μέτρα και τον προϋπολογισμό", δήλωσε πριν από λίγο ο Αντώνης Σαμαράς σφυρίζοντας την λήξη των προσπαθειών της κυβέρνησης για κάτι καλύτερο.
Τελικό αποτέλεσμα 
Τρόικα εξωτερικού - Τρόικα Εσωτερικού 100 - ο ! Ηττημένοι: 10.000.000 Έλληνες! Νικητές: Οι Ελληνες  της λίστας Lagard και όλων των λιστών και βέβαια οι τράπεζες! 
Αναλυτικά ολόκληρη η δήλωση του πρωθυπουργού:
"Ολοκληρώσαμε σήμερα τη διαπραγμάτευση για τα μέτρα και τον Προϋπολογισμό. Κάναμε ό,τι ήταν δυνατόν. Εξαντλήσαμε όλα τα περιθώρια πιέσεων και χρόνου. Πετύχαμε σημαντικές βελτιώσεις, ακόμα και την τελευταία στιγμή...Εφ’ όσον εγκριθεί (σ.σ. Πόντιος Πιλάτος) η συμφωνία αυτή και ψηφιστεί ο Προϋπολογισμός, η Ελλάδα θα παραμείνει στο ευρώ. Και θα βγει από την κρίση.
Πέρα από τη συμφωνία, ήδη προσπαθώ (σ.σ. όπα μεγάλε μην προσπαθείς αλλο και βγάλεις άφθη σαν τον Παπανδρέου!) να δοθούν στην Ελλάδα περισσότερα από 31 δισεκατομμύρια ευρώ, ώστε να υπάρξει αισθητό αποτέλεσμα στην πραγματική οικονομία.    
Το πρόβλημα από δω και στο εξής δεν είναι εκείνο ή το άλλο μέτρο…

Το πρόβλημα είναι το ακριβώς αντίθετο: τι θα μπορούσε να συμβεί, αν δεν περάσει η συμφωνία και οδηγηθεί η χώρα στο χάος.(σ.σ μας βγήκε και ολίγον εκβιαστής ο Αντώνης) Και πόσο πιο οδυνηρή θα ήταν για ολόκληρο τον ελληνικό λαό μια τέτοια εξέλιξη. Από οικονομική άποψη  και - ακόμα χειρότερα -από πολιτική άποψη. Αυτοί οι κίνδυνοι πρέπει να αποφευχθούν. Κι αυτό εναπόκειται πια στην υπευθυνότητα όλων των κομμάτων και του καθενός βουλευτή ξεχωριστά".
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top