Ο Τζόρτζιο Αρμάνι (Giorgio Armani) έχει δημιουργήσει έναν από τους πιο διάσημους οίκους μόδας και έχει θυσιάσει πολλά για να "χτίσει" την αυτοκρατορία του.
Όταν όμως ξεκίναγε την καριέρα του, η ομορφιά του αποτέλεσε διαβατήριο για τον ίδιο, καθώς λόγω της εμφάνισης του δεν χρειάστηκε να δουλέψει σκληρά, όπως παραδέχεται ο ίδιος.
Μιλώντας στην ιταλική εφημερίδα La Repubblica, ο 78χρονος σχεδιαστής αναφέρει: "μέχρι την ηλικία των 30-32 εργαζόμουν σε κατάστημα έχοντας διάφορες αρμοδιότητες. Και δεν δούλευα σκληρά γιατί ήμουν ωραίος. Είχα την εύνοια των γυναικών που ήταν επικεφαλής στο κατάστημα και έκαναν τα πράγματα πολύ εύκολα για μένα".

Ωστόσο, αποφάσισε να μην αρκεστεί στην εξωτερική του εμφάνιση και να συμβιβαστεί κάνοντας μια μέτρια δουλειά. "Κατάλαβα ότι δεν μπορούσα και ότι δεν ήθελα να...

...συνεχίσω να ζω έτσι, σε ένα ωραίο επάγγελμα μεν αλλά χωρίς να εργάζομαι σκληρά και χωρίς να ρισκάρω. Κι έτσι έμαθα να καλλιεργώ όλες τις πτυχές του επαγγέλματος. 
Αφοσιώθηκα αρχικά στο σχέδιο μόδας γιατί είχα έναν συνέταιρο που αναλάμβανε όλες τις οικονομικές υποχρεώσεις. Όταν όμως ο συνέταιρος μου πέθανε έπρεπε να τα αναλάβω όλα μόνος μου. Έπρεπε να ξυπνήσω και να γίνω αυτό που είμαι σήμερα", δήλωσε ο σχεδιαστής.
Πριν ασχοληθεί με το χώρο της μόδας είχε σπουδάσει για τρία χρόνια ιατρική στο πανεπιστήμιο στο Μιλάνο. 
Υπενθυμίζουμε ότι σε συνέντευξη του που είχε δώσει πριν από κάποιους μήνες δήλωσε ότι θυσίασε την προσωπική του ζωή για να φτιάξει την αυτοκρατορία του, χάνοντας σε φιλίες και στο να βρει, όπως είπε, την προσωπική ευτυχία.

radar
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top