Τα ποσοστά των μειώσεων στις αποδοχές των στρατιωτικών ήταν μια προαναγγελθείσα εδώ και μήνες ψυχρολουσία. Και δεν θα είναι η μόνη!
Πληροφορίες του Onalert, αναφέρουν ότι η παράνοια έχει εγκατασταθεί για τα καλά στο οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης και μη βρίσκοντας πουθενά αντιστάσεις σχεδιάζει τη υλοποίηση μέτρων που πλήττουν ακόμη περισσότερο τους στρατιωτικούς, εν ενεργεία και απόστρατους.
Σύμφωνα με αυτές τις πληροφορίες , οι κρατήσεις στους ακαθάριστους μισθούς των στρατιωτικών δεν αναμένεται να μειωθούν αναλόγως με τις μειώσεις που θα υποστούν με τις νέες περικοπές.
Επιπλέον οι δικαιούχοι του ΜΤΣ και πιθανότατα και των υπολοίπων μετοχικών ταμείων θα πρέπει να θεωρούν βέβαιο ότι από 1/1/2013 και για τρία τουλάχιστον χρόνια δεν θα λαμβάνουν μέρισμα. Αυτό είναι το “νέο σχέδιο σωτηρίας” της κυβέρνησης.
Επίσης οι απόστρατοι θα υποστούν στις συντάξεις τους ανάλογες μειώσεις με αυτές που θα υποστούν οι εν ενεργεία στρατιωτικοί στους μισθούς τους.
(onalert.gr)

Online-press: Αντι για φωτογραφία στο άρθρο παραθέτουμε το αυριανό πρωτοσέλιδο της Κυριακάτικης εφημερίδας "Χωνί" το οποίο καταδεικνύει   ξεκάθαρα ποιοι έφτασαν το Μετοχικό Ταμείο Στρατού σε αυτό το χάλι με την ανοχή βέβαια των διοικήσεων. 
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top