Αιδώς Αργείοι...

Site υμνητών του ΓΑΠ. Οπαδών του ονόματος και όχι του κόμματος...
Που δεν δίστασαν ακόμη και να κατηγορούν για .... Εθνικισμό των Βενιζέλο...

Κατηγορούν ως "blog αμφιλεγόμενης ποιότητας" το http://logia-starata.blogspot.gr.

Σε σημερινή ανάρτηση τους με τίτλο Γιώργος Μουρούτης: Στο εξωτερικό διατηρούσε τις καταθέσεις του ο Σαμαράς μέχρι τις αρχές του 2012! κάνουν χρήση κάποιον tweets μεταξύ του κου Ζώη και του κου Μουρούτη, στα οποία επιχειρηματολογώντας ο τελευταίος, επικαλέστηκε την δημοσίευση μας: Όταν άλλοι έβγαζαν τα λεφτά τους έξω... ο Σαμαράς τα έφερνε μέσα.Η ανάρτηση είναι γραμμένη σε απλά ελληνικά και κάθε γνώστης ελληνικής καταλαβαίνει ότι ο Σαμαράς ΕΦΕΡΕ τα λεφτά του στη χώρα όταν ΟΛΟΙ τα έβγαζαν έξω.

Αντ' αυτού όμως προτίμησαν τον παραπλανητικό τίτλο που βλέπετε παραπάνω αλλά και την αήθη επίθεση στο blog μας

Πάμε τώρα στο δια ταύτα. Προς τι το μίσος και ο αλληλοσπαραγμός.


Να λοιπόν ο πραγματικός λόγος της επίθεσης εναντίον μας.

Στις 11/3/2012 είχαμε την δημοσίευση: Τi άλλο θα δούμε !!! Κατηγορούν για εθνικιστή το Βενιζέλο τα blog που υμνούν το ΓΑΠ στην οποία μεταξύ άλλων αναφέραμε:

"Τα ορφανά του ΓΑΠ τρέμουν το Βαγγέλη και ξεκίνησαν ένα άθλιο συκοφαντικό πόλεμο , όπως έκαναν το 2007 με προβοκάτσιες τύπου Ρέλλου και τον θλιβερό Γιωργάκη να πλασσάρεται στο πόπολο σαν ηγέτης που τον πολεμούν τα συμφέροντα (!!!) Επειδή οι εποχές έχουν αλλάξει , βέβαια , η απέλπιδα προσπάθεια του ΓΑΠικού συστήματος , προκαλεί ακατάσχετο γέλιο . Έφθασε η ώρα να αρχίζει να ξεβρωμίζει το ΠΑΣΟΚ...
Δείτε τη φοβερή ανάρτηση εδώ"

Πατώντας βέβαια μεταφέρεστε στο άρθρο τους με τίτλο:
Εθνικιστικό κρεσέντο από τον Βενιζέλο που αναφέρθηκε στις "ικανότητες της φυλής"

Και επειδή μάλλον αυτή η φυλή, εν αντιθέση με άλλες, κατά την γνώμη τους δεν έχει καμία ικανότητα, στράφηκαν εναντίον του Βενιζέλου !!!

Έτσι, για να μη μένει τίποτα αναπάντητο.
Γιατί η Δημοκρατία τους δεν επιτρέπει τον αντίλογο.Γιατί μπήκαμε στο εν λόγω άρθρο και το σχόλιο μας (εννοείται ευπρεπέστατο) δεν δημοσιεύτηκε ούτε δυο ώρες μετά όπως βλέπετε από τα παραπάνω screen shots.

Γιατί μιλάμε Ελληνικά!!!!
Εσείς;;;;

Υ.Γ. Κατά τ'άλλα "Αφήστε ένα σχόλιο! Το blogging σημαίνει διάλογος!"

 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top