Μία κίνηση ματ προς τους ανταγωνιστές του φαίνεται πως ετοιμάζει το Twitter
Σύμφωνα με δημοσίευμα του Ad Week, το δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης συνεργάζεται με παραγωγούς του Χόλιγουντ, με στόχο τη δημιουργία πρωτότυπων τηλεοπτικών εκπομπών για την ιστοσελίδα.
Η ιστοσελίδα είναι πιθανό να εγκαινιάσει ένα από αυτά τα πρότζεκτ ακόμα και μέσα στη φετινή χρονιά, καθώς το Twitter έχει ήδη ξεκινήσει την προώθηση της ιδέας σε μερικούς επιλεγμένους διαφημιστές.
Ωστόσο, στελέχη του Twitter αρνήθηκαν να σχολιάσουν τις πληροφορίες.
Οι  ίδιες πηγές περιγράφουν τα τηλεοπτικά προγράμματα που ετοιμάζει το Twitter ως κάτι παρόμοιο με τα ριάλιτι του MTV "The Real World" και "The Hills", μόνο που οι χρήστες θα μπορούν να αλληλεπιδρούν και να συμμετέχουν σε πραγματικό χρόνο με κάποιο τρόπο.

Οι υπεύθυνοι εξετάζουν επίσης το ενδεχόμενο η εκπομπή να...
...φιλοξενείται σε μια ξεχωριστή ιστοσελίδα, όπως η events page που εγκαινίασε τον Ιούνιο σε συνεργασία με τη Nascar.

Άλλη πηγή του χώρου προσθέτει ότι αυτές οι συζητήσεις αφορούν στην εισαγωγή περιεχομένου στην κορυφή της ιστοσελίδας του Twitter, που είτε θα παράγει και θα διαχειρίζεται το ίδιο είτε απλά θα το φιλοξενεί.
Οι πληροφορίες τονίζουν ότι το Twitter στην πραγματικότητα στοχεύει πολύ ψηλότερα από απλά να ξεκινήσει άλλη μια διαδικτυακή εκπομπή. Θέλουν να αλλάξουν τον τρόπο με τον οποίο ο κόσμος καταναλώνει και ανακαλύπτει περιεχόμενο.
Εν ολίγοις, το Twitter εξελίσσεται ταχύτατα σε αυτό που αναμενόταν να εξελιχθεί εδώ και πολύ καιρό: μια εταιρεία μίντια.

radar
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top