Πολλά, σοβαρά και αναπάντητα ως τώρα ερωτήματα προκαλεί η διάρρηξη στο γραφείο του αναπληρωτή  υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους. Θεωρητικά, στην καλύτερα φυλασσόμενη περιοχή της χώρας και στο θησαυροφυλάκιο του κράτους θα έπρεπε να υπάρχουν αυξημένα επίπεδα ασφάλειας. Ότι η χώρα είναι διάτρητη, το γνωρίζαμε, αλλά το ζήτημα -αν δεν αφορά κάποιον από το προσωπικό- είναι πολύ σοβαρό και δείχνει τον βαθμό διάλυσης της χώρας.

(Το Ποντίκι)

1 σχόλια :

Ανώνυμος είπε... 5 Ιουλίου 2012 - 4:55 μ.μ.

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ
ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ
Δημοσθένους 110 Καλλιθέα ΤΚ 176 76
Τηλ. 210 9523901 6944 547773
ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΚΑΙ
ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ
Email: sea2010dg@ih.gr
ΠΡΟΕΔΡΟΣ

4/7/2012


Δελτίο τύπου

Σας ενημερώνουμε ότι όλα τα έγγραφα του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών με τα ρουσφέτια και το παράνομο αρχείο και την φωτοτυπία του διαβατηρίου του ήταν πεταμένα στις 27και 29 /6 2012 στα σκουπίδια έξω από το ΓΛΚ.
Επί έξη μήνες παίρνω καθημερινά τα σκουπίδια έξω από το ΓΛΚ και πολλές φορές υπάλληλοι του Υπουργείο μου δημιουργούν επεισόδιο διότι με τα έγγραφα που βρίσκω τελείως απαξιωμένα στα σκουπίδια τους εκθέτω τελευταία είχα συνομιλία επί του πεζοδρομίου για το θέμα αυτό με τον Γενικό Διευθυντή του ΓΛΚ κύριο Καρακουση και πολλές φορές ο αστυνομικός φρουρός μου ζητά τα στοιχεία της ταυτότητας και αμέσως τα δίνω.
Καμία διάρρηξη δεν έγινε ΜΑΛΑΚΙΑ του γραφείου του κυρίου ρουσφετολόγου Υπουργού είναι τέλος.

Δημήτρης Γεωργακόπουλος
Πρόεδρος ΣΕΑ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
Πρόεδρος της επιτροπής κατά της διαφθοράς 29/6/2012
στην δημόσια ζωή. Τηλ 694 454 7773
Προς Πρωθυπουργό κύριο Αντώνη Σαμαρά ΑΝΑΦΟΡΑ
Θέμα απόλυση Υπουργού και εξαναγκασμός του σε παραίτηση από Βουλευτής.
Κύριε Πρόεδρε με το έγγραφο μου αυτό σας καταγγέλλω την παράνομη και αντικοινωνική συμπεριφορά του Υπουργού σας κυρίου Σταικουρα Χρήστου ως Υπουργού και Βουλευτή.
Έχω στα χέρια μου ΝΟΜΙΜΑ το παράνομο αρχείο του από το 2010 έως 26/6/2012 που έχει δημιουργήσει στο πολιτικό γραφείο του στην οδό Μητροπόλεως αριθμό 1 και στο Υπουργείο του την οδό Πανεπιστήμιου ( ΓΛΚ ).
Στο παράνομο αρχείο αυτό ο κύριος Υπουργό σας έχει καταχωρίσει χιλιάδες στοιχεία με προσωπικά δεδομένα φίλων και ψηφοφόρων και άλλων πολιτών χωρίς την άδεια τους πολλά από αυτά είναι ευαίσθητα – όπως ο τάδε ανώτατος αξιωματικός είναι ΠΑΣΟΚ η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ κλπ ( για τις κρίσεις των αξιωματικών ) ο τάδε έχει 80 % αναπηρία, αφμ , τηλέφωνα διευθύνσεις έγγραφο προς Αρχηγό Αστυνομίας απ 100 22/6/12, έγγραφο από DEMO ΑΒΕΕ 26/6/12, φωτοτυπία το διαβατήριο του ιδίου Χ805147795 GRC 7308129 M 13 10317 έγγραφο 27/4/12 αριθμό πρωτ.454 από Τελωνείο Αργοστολίου προς συγκεκριμένο πολίτη παραβάτη για εκπρόθεσμη καταχώρηση στο πληροφοριακό σύστημα (( ΗΦΑΙΣΤΟΣ )) πετρελαίου θέρμανσης, έγγραφο προς ΤΕΡΝΑ/ΕΡΓΟΣΕ- Ε65 για διορισμό ( ρουσφέτια ) φίλων, για ΔΙΟΔΙΑ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ για διορισμό ( ρουσφέτια ) φίλων ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ κλπ από την Φθιώτιδα και την Αθήνα.
Κύριε Πρόεδρε όταν εσείς το 2010 καταγγέλλατε το ΠΑΣΟΚ για την πολιτική του αυτός δια του σημερινού αρχηγού του ΠΑΣΟΚ ως Υπουργού Άμυνας και άλλων συνεργατών τους (ΣΤΑΙΚΟΥΡΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ υπάρχουν όλα τα ονόματα και τα τηλέφωνα ο χρόνος διεκπεραίωσης και η γνωστοποίηση του θετικού αποτελέσματος στον ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΨΗΦΟΦΟΡΟ ΤΟΥ) του έκανε εκατοντάδες ρουσφέτια μεταθέσεις αξιωματικών υπαξιωματικών και οπλιτών αστυνομικών γιατρών ( ακόμα και στην ΕΥΠ ) κλπ παρά τους κανονισμούς και την πολιτική ηθική από την εκλογική του περιφέρεια.
Σας ζητώ τώρα την απόλυση του από Υπουργό και από Βουλευτή πρέπει το ρουσφέτι και πελατειακές σχέσεις πολιτικών και πολιτών να τελειώσουν όπως μας έχετε διαβεβαιώσει και για τον λόγο αυτό σας αναδείξαμε ως Πρωθυπουργό.
Ζήτησα από τη αρχή προστασίας την άδεια για δημοσιοποίηση των στοιχείων αυτών χωρίς τα εκατοντάδες ονόματα των δύστυχων αυτών πολιτών που συνέτρεξαν για τα ρουσφέτια.
Πριν τρία χρόνια είχα εντοπίσει την παράνομη συμπεριφορά του Υπουργού Ν. ΡΟΒΛΙΑ και ο τότε Πρωθυπουργός τον απέλυσε από το Υπουργείο.
Με τιμή
Δημήτρης Γεωργακόπουλος
Πρόεδρος ΣΕΑ ))
Πρωτοβουλία Πολιτών Δημοσθένους 110 Καλλιθέα τηλ 210 9523901

 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top