Σοκ στα Καμίνια Αχαΐας από την απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος δύο φίλων! Κάτοικος της περιοχής βγήκε από το σπίτι του και πυροβόλησε τρία νέα παιδιά επειδή έπαιζαν στην πλατεία της περιοχής και τον…ενοχλούσαν! Το πρωτοφανές περιστατικό έχει προκαλέσει την κινητοποίηση των αστυνομικών αρχών για τη σύλληψη του δράστη.
Θύματα ο γιος του γιατρού Βαγγέλη Κωνσταντινόπουλου, καθώς και ο φίλος του Απόλλωνας Ρίζος, που τραυματίστηκε από τα σκάγια στον αγκώνα.

Οι νεαροί το μεσημέρι της Παρασκευής έπαιζαν «μπουγέλα» και γιαουρτοπόλεμο στην πλατεία των Καμινίων. Οι κινήσεις τους ωστόσο φαίνεται ότι ενόχλησαν τον κάτοικο της περιοχής, γνωστό για την οξύθημη συμπεριφορά του. Το σπίτι του βρίσκεται σε απόσταση 200 μετρων από την πλατεία και τότε πήρε μια καραμπίνα και άρχισε να πυροβολεί προς τους νεαρούς. Εκείνοι στη θέα του όπλου κατάφεραν...
να επιβιβαστούν σε ΙΧ όμως από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκε ο ένας από τους νεαρούς στο χέρι ενώ υπέστη φθορές και το αυτοκίνητο. Οι νεαροί έσπευσαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας για να υποβάλλουν μήνυση. 
Δείτε τα σχετικά βίντεο με τις μαρτυρίες των δύο θυμάτων... 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top