Μια κομπίνα μεγατόνων έστησαν ένας άνδρας και μία γυναίκα εις βάρος μεγάλης αεροπορικής εταιρείας η οποία σήμερα τρέχει και δεν φτάνει.
Η γυναίκα προσποιούμενη τη σύζυγο ανώτατου Αξιωματούχου για την πρόσληψη του συνεργού της ως πιλότου.
Ένα χρόνο περίπου μετά την πρόσληψή του, η εταιρεία απευθύνθηκε και πάλι στη γυναίκα προκειμένου να λάβει δάνειο ύψους 2 εκατομμυρίων ευρώ από ελληνική τράπεζα.
Δεν έχασε ευκαιρία η μεγάλη απατεώνισσα και έβαλε βαθιά το χέρι στους λογαριασμούς της εταιρείας ζητώντας και λαμβάνοντας τελικά 50.000 ευρώ με την πρόφαση ότι μέσω "γνωριμιών" της θα κατάφερνε να εκταμιεύσει το δάνειο.

Τελικά πήρε τα λεφτά και τον συνεργό της και...
...εξαφανίστηκαν από προσώπου γης.

Μετά από μηνυτήρια αναφορά που υπέβαλε ο Διευθύνων Σύμβουλος ξεκίνησε αστυνομικής έρευνας και ύστερα από ψηφιακή ανάλυση, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του άνδρα κατηγορουμένου, για τον οποίο εκδόθηκαν αναζητήσεις μέσω της Διεθνούς Αστυνομικής Συνεργασίας EUROPOL, καθώς εντοπίστηκε στο εξωτερικό, ενώ αναζητείται η συνεργός του.
Η Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σχηματίστηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, με κατηγορουμένους δυο ημεδαπούς (άνδρα και γυναίκα) για απάτη ιδιαίτερα μεγάλης αξίας, σε βάρος διεθνούς αεροπορικής εταιρείας.

radar
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top