Ο κύριος Φελέκης έκρινε σκόπιμο να εγκαινιάσει την ηλεκτρονική εφημερίδα του με ένα μνημιώδες παράδειγμα ανυποληψίας, χυδαίας ψευδολογίας και κλασικής μεταπολιτευτικής λασπολογίας, στην υπηρεσία των πολιτικών του προϊσταμένων, για τους οποίους κάποια στιγμή θα μιλήσω. Πράγματι, είναι επίτευγμα, ακόμα και για έναν επαγγελματία του είδους, να χωρέσει σε ένα τόσο μικρό κείμενο τόσες ανακρίβειες και ανοησίες, με τη συνήθη μέθοδο της μισής αλήθειας , του ψέματος και των παραπλανητικών υπονοουμένων.
Για την αποκατασταση της αληθειας:
Η  δήθεν αποκάλυψη αφορά ένα καθόλα νόμιμο δάνειο,  το οποίο συνάφθηκε και αποπληρώθηκε ήδη με απολυτη τήρηση όλων των προβλεπόμενων από τον νόμο  προϋποθέσεων.
Η αίτηση για τη σύναψη του δανείου , η οποία πραγματοποιήθηκε 21 Μαρτίου 2007, όχι μόνο έγινε  σε μια εποχή που δεν ήμουν βουλευτής, αλλά ούτε καν περνούσε από το μυαλό μου ότι θα μπορούσα λίγους  μήνες αργότερα να αναλάβω τις ευθύνες που ανέλαβα.
Ακόμη, όχι μόνο η αίτηση αλλά και ο έλεγχος  για το αν  και κατά πόσο αυτή πληρούσε τις απαιτούμενες από το νόμο προϋποθέσεις, καθώς και τελικά η έγκριση και σύναψη του δανείου, έγιναν την περίοδο που την ευθύνη διακυβέρνησης, άρα και τον ορισμό των Διοικήσεων των οργανισμών, είχε η Νέα Δημοκρατία.  
Ατράνταχτη απόδειξη της δημοσιογραφικής αθλιότητας του κου Φελέκη είναι η επαναλαμβανόμενη αναφορά σε  πισίνα , που όχι μόνο είναι υπαρκτή κατά τον ίδιο, αλλά είναι και απίθανο να είναι νόμιμη και δηλωμένη.
Όταν η μοναδική  αλήθεια είναι ότι πισίνα ΔΕΝ υπάρχει, πισίνα ΔΕΝ διαθέτει το σπίτι. 
Στην πραγματικότητα,  το δάνειο αυτό αφορούσε...
στη  μόνιμη κατοικία μου, η οποία μαλιστα δεν βρισκεται σε κάποια τουριστική περιοχή του νησιού, αλλά σε ένα ημιορεινό χωριό 300 κατοίκων, όπου ζει η οικογένεια μου και πηγαίνουν σχολείο τα τρία παιδιά μου.
Κάτι που εξακολουθεί να ισχύει ακόμη και σήμερα, 4 χρόνια μετά την ανάληψη των κοινοβουλευτικών και κυβερνητικών μου καθηκόντων.
Είναι προφανές ότι σε διαφορετική περίπτωση που η οικογένειά μου θα είχε μεταφερθεί στην ΑΘήνα, ο κος Φελέκης  θα μιλούσε, για να με συκοφαντήσει, για δάνειο που πήρα προκειμένου να χτίσω το εξοχικό μου.
Ακόμη, ο κος Φελέκης, γνωρίζει  όταν  γράφει  για  την  αποπληρωμή  του  δανείου, αλλά δεν το αναφέρει, ότι η εναλλακτική αυτή επιλογή, είχε θεσπιστεί και ίσχυε επί πολλά χρόνια για τους δανειολήπτες του οργανισμού και η οποία προσφερόταν αντί της μόνης άλλης εναλλακτικής επιλογής που υπήρχε, δηλαδή της ΑΤΟΚΗΣ, εξόφλησης του δανείου σε 25 χρόνια. 
Με άλλα λόγια, αντί να καταβάλω , κυριολεκτικά άτοκα, και χωρίς καμία περαιτέρω επιβάρυνση,  λίγα χρήματα κάθε χρόνο, επί 25 ολόκληρα χρόνια, επέλεξα την μόνη άλλη  νόμιμη και προσφερόμενη  λύση από τον οργανισμό  (προφανώς για λόγους ρευστότητάς του).
Αυτή η "δημοσιογραφία" της ντροπής  και καταισχύνης είναι αναπόσπαστο κομμάτι της άθλιας συναλλαγής και των άδηλων εκβιασμών  της μεταπολίτευσης.
Όμως, ο κος  Φελέκης χτύπησε λάθος πόρτα.
Ούτε πρόκειται να απολογηθώ  γιατί τηρώντας κατά γράμμα το νόμο συνήφθη ένα δάνειο από την γυναίκα μου, η οποία από 18 χρονών εργαζόμενη  ξεκίνησε να κολλάει ένσημα στο ΙΚΑ, ένα δάνειο το οποίο με συνέπεια και απόλυτη τήρηση του νόμου αποπλήρωσα.
Δεν είμαι εκβιάσιμος, πρέπει να γνωρίζει ο κος Φελέκης.
Για αυτό , αν δεν αναγνωρίσει την απόλυτη ακρίβεια όσων αναφέρω στην απάντησή  μου (ακόμη και παριστάνοντας ότι όλα τα παραπάνω δεν τα γνώριζε), και δεν τη δημοσιεύσει αυτούσια και αμέσως, όπως και υποχρεούται, τότε ό,τι άλλο χρειαστεί να πω θα το πω ενώπιον της Ελληνικής Δικαιοσύνης, από την οποία θα ζητήσω να αξιολογήσει ποινικά και αστικά όσα έγραψε ο κος  Φελέκης.


 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top