Τα εγκλήματα κατά του λαού και της πατρίδας δεν έχουν σταματημό. Η ληστρική μανία των διεθνών τοκογλύφων και των ντόπιων τοποτηρητών τους δεν καταλάγιασε μετά την υποθήκευση της χώρας και την αρπαγή των εθνικών πόρων, που διασφάλισαν με τις επαχθείς συμβάσεις. Αντιθέτως, αυξήθηκε. Έφτασε σε επίπεδα που είναι δύσκολο να περιγραφούν με λέξεις.
Μόνο οι αριθμοί μπορούν να καταδείξουν το μέγεθος της απανθρωπιάς και της αθλιότητας που χαρακτηρίζει τους «σωτήρες» της Ελλάδας. Ένας αποκαλυπτικός αριθμός είναι το 359. Τόσα ευρώ θα λαμβάνει πλέον ως επίδομα ανεργίας όποιος έχει κάνει το λάθος να... απολυθεί από την εργασία του,  χρήματα που δεν φτάνουν ούτε για την κάλυψη των αναγκών σίτισης ενός λιτοδίαιτου πολίτη.
Οι αδίστακτοι υπουργοί Οικονομικών και Εργασίας Ευ. Βενιζέλος και Γ. Κουτρουμάνης με μία μονοκονδυλιά ωθούν τους ήδη εξαθλιωμένους και ανήμπορους ανέργους στο έρεβος της απόλυτης φτώχειας.
Έφτασαν τόσο χαμηλά στου κακού τη σκάλα, ώστε αποφάσισαν να μειώσουν το επίδομα ανεργίας! Σημειωτέον ότι η ανεργία είναι μια μάστιγα που εκείνοι, οι συναυτουργοί του Παπανδρέου, προκάλεσαν και διαιωνίζουν. Οι ίδιοι πολιτικοί εγκληματίες δίνουν τώρα τη χαριστική βολή...
στους έχοντες ανάγκη. Τα πενιχρά 461 ευρώ του επιδόματος έγιναν 359. Το ποσοστό του ψαλιδίσματος ανέρχεται στο 22% και η συγκεκριμένη πράξη συνιστά μια κορυφαία πρόκληση εναντίον της κοινωνίας. Είναι αμφισβήτηση του στοιχειώδους αισθήματος αλληλεγγύης, που πρέπει να έχουν όλοι όσοι ισχυρίζονται ότι ανήκουν στο ανθρώπινο είδος.
Αυτό δεν πρέπει να μείνει αναπάντητο. Την ίδια ώρα που οι υπεράριθμοι παρατρεχάμενοι των κέντρων εξουσίας αυξάνονται και πετιούνται εκατομμύρια σε νεφελώματα όπως οι MKO, οι άνεργοι, με Κοινή Υπουργική Απόφαση, οδηγούνται σε κανονική εξόντωση.
Η ΑΙΔΩΣ αγνοείται..
(δημοκρατία)
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top