Σεβαστέ κ. πρωθυπουργέ 

Ελπίζω να μην έχεις την  απαίτηση να σε υποδεχθούμε μετά τις Βρυξέλλες εσένα και τον Αντιπρόεδρο σου υπουργό Οικονομικών και συνταγματολόγο στα χαρτιά, με χειροκροτήματα για όσα πετύχατε στο Eurogroup στις Βρυξέλλες! «Σκληρές» διαπραγματεύσεις και όπως είπε Γερμανός καθηγητής: «Σώθηκαν με την υπογραφείσα συμφωνία οι δανειστές και οι Τράπεζες». Θα πάρουμε 130 δις με αλυσίδες  στο λαιμό των Ελλήνων και των Ελληνίδων. Kύριος οίδε για πόσα χρόνια! Έπεσαν οι υπογραφές για τις εγγυήσεις που απαιτούσε με ιταμό εκβιασμό η Φινλανδία! Και τι πετύχατε πρωθυπουργέ μας; Δέσατε χειροπόδαρα τη δύσμοιρη χώρα μας για το νέο δάνειο των 130 δισ. ευρώ και μέχρι το τέλος του μήνα καταιγίδα νέων βάναυσων και βάρβαρων μέτρων σε βάρος των χαμηλόμισθων και των συνταξιούχων, που κουράστηκαν πια κάθε μήνα που πάνε να εισπράξουν μισθό ή σύνταξη να βλέπουν συνεχώς περικοπές, περικοπές! Και από κυβερνητικής πλευράς μέχρι το τέλος του μηνός εφαρμοστικοί νόμοι, πολυνομοσχέδιο, νομοθετικές ρυθμίσεις, υπουργικές αποφάσεις και εγκύκλιοι με ρυθμό «πολυβόλου» , πρόκειται να κατατεθούν στη Βουλή ως αποτέλεσμα του νέου Μνημονίου - Μνημοσύνου! Δηλαδή πλήρης διάλυση του Κοινωνικού Kράτους! Ο υπογραφάκιας υπουργός ανεργίας, κ. Γ. Κουτρουμάνης, μας είπε...
«ψαλίδι συντάξεων αναδρομικά και σε 8 δόσεις» . Ο εφαρμοστικός νόμος προβλέπει ότι από τον προσεχή Μάιο αρχίζει το πιο άγριο ψαλίδισμα! Και όλα υπό τη σκληρή εποπτεία των κατακτητών μας, οι οποίοι θα ελέγχουν τα έσοδα μέχρι το τελευταίο ευρώ! Με άλλα λόγια, επισημοποιείται η παρουσία της χώρας μας ως γερμανική αποικία προς δόξα της ηγεμονίας της Προτεστάντισσας Αλογομούρας Χιτλερομέρκελ και της αιμοδιψούς και ανθελληνικής παρέας της. 
Κατά τα άλλα, ο υπουργός Πολιτισμού Γερουλάνος -κολλητός του ανεκδιήγητου και άθεου Γ.Α.Π. τυχαίο δε νομίζω- πήγε στην Ολυμπία που έγινε το πλιάτσικο στο Μουσείο κατευθείαν από το… γυμναστήριο και υπέβαλε την παραίτησή του. Σιγά που θα άφηνε ο λαομίσητος Γ.Α.Π. να κάνει ο Παπαδήμος δεκτή την παραίτησή του! Αν την έκανε δεκτή θα έχανε η Μαμά Μαργαρίτα τις χορηγίες από το υπουργείο Πολιτισμού για τις Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις. 
Αίσχος τους και ντροπή τους. Πολλοί μα πάρα πολλοί αναγνώστες μας με ερωτούν: «Τι υπηκοότητα έχουν αυτοί που μας κυβερνάνε; Είναι Έλληνες ή έχουν παραδώσει τη διακυβέρνηση της χώρας μας  στους Γερμανούς κατακτητές; Τόση προδοσία, τόση αναλγησία; Τι περιμένετε κ. Παπαδήμο να αναδειχθεί η Ελλάδα μας .. γερμανική αποικία;» . Ντροπή και αίσχος σε όσους επιτρέπουν την υποδούλωση της Ελλάδας μας. 
Με εκτίμηση 
Ευδόκιμος 

ΥΓ: «Όσο και να επιμένετε Πρωθυπουργέ μας Παπαδήμο, με τους περισσότερους Πασόκους υπουργούς στην Κυβέρνηση τη δύσμοιρη χώρα μας να κυβερνάτε, ο λαός μας έχει καταλάβει ότι οι περισσότεροι επιμένουν να παραμένουν για να …οικονομάνε» ! 

Press Time

 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top