Οι δύο κορυφαίοι τενίστες της εποχής μας, Ράφαελ Ναδάλ και Ρότζερ Φέντερερ, έπαιξαν τένις στο εντυπωσιακό αμφιθέατρο «Katara» της Ντόχα, μπροστά σε παραπάνω από 4.000 κεριά.
Οι ευφυείς διοργανωτές του Qatar Open έβαλαν τους δυο πιο εμπορικούς τενίστες, ίσως, στο εντυπωσιακότερο court που έχουν παίξει ποτέ.
Η Κατάρα είναι μια περιοχή η οποία έχει μετατραπεί σε πολιτισμικό χωριό, ενώ έχει και την ονομασία «Κοιλάδα του Πολιτισμού».
Στο αμφιθέατρο, λοιπόν, της Κατάρα, υπό το εντυπωσιακό φως 4.000 κεριών, οι Φέντερερ και Ναδάλ άνοιξαν τη σεζόν 2012 και πλέον είναι έτοιμοι για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών τους στο τουρνουά του ενός εκατομμυρίου δολαρίων στην Ντόχα.
«Ήταν μια πολύ ξεχωριστή ατμόσφαιρα, παίζοντας στο αμφιθέατρο με τα κεριά αναμμένα. Ήταν μια μίξη δραματικής και ρομαντικής Αραβικής νύχτας. Ήταν πολύ ζωντανό και πραγματικά το ευχαριστήθηκα», τόνισε χαρακτηριστικά...
ο Ρότζερ Φέντερερ, Νο2 του ταμπλό στην Ντόχα.
Από την πλευρά του ο Ναδάλ, το Νο1 του ταμπλό, είπε: «Κάθε χρόνο κάνουμε κάτι ξεχωριστό στην Ντόχα και αυτό είναι ένα πολύ όμορφο μέρος».

 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top