Πραγματοποιήθηκε τελικά ή συνάντηση... ΕΣΗΕΑ-Ταγματάρχη με θέμα τους συμβασιούχους δημοσιογράφους της ΕΡΤ.
O κύριος Ταγματάρχης συνοδευόμενος ...από τον εκτελών χρέη προέδρου κ. Στεφάνου και τον Δ/ντή ανθρωπίνου δυναμικού κ.Λουριδά τόνισαν ότι η ΕΡΤ δεν θα ανανεώσει το 50% των συμβάσεων... ενώ δεν προτίθεται να κάνει ανοικτό διαγωνισμό !
Το προεδρείο της ΕΣΗΕΑ τόνισε: ότι πρέπει να ανανεωθούν όλες οι συμβάσεις...  και να συμπεριληφθούν και οι... "κομμένοι" από την προηγούμενη διαδικασία που είχαν υποβάλλει ενστάσεις κατά της ΕΡΤ αφού σύρθηκαν αδίκως στην ανεργία μετά από πολλά χρόνια στην ΕΡΤ και δεν απαντήθηκαν ποτέ οι ενστάσεις τους !
Διαδικασία που κατοχυρώνει.. για άλλη μια φορά τους... "ημετέρους" πετάει στο κάλαθο των αχρήστων... όσους δεν επιλέχτηκαν κατά την προηγούμενη "στημένη" διαδικασία και... η μη διεξαγωγή ανοικτού διαγωνισμού εκθέτει την νομιμότητα της διαδικασίας προσλήψεων στο δημόσιο !
Είναι παράνομο να μην πραγματοποιείται... ανοικτός διαγωνισμός και να γίνονται προσλήψεις στο δημόσιο κατά το δοκούν και χωρίς καμία νομιμότητα...
Το βέβαιον είναι ότι θέλουν να κρατήσουν... τους  63 δημοσιογράφους "κολλητούς" που προήλθαν από την προηγούμενη αμφισβητούμενη διαδικασία των "επιτροπών" μέσα από τις κομματικές λίστες του ΠΑΣΟΚ και να αποδεσμευτούν από τους υπολοίπους...
Η Ν.Δ. πάντως στηρίζει...
τον ανοικτό διαγωνισμό προσλήψεων σε αντίθεση με τους υπολοίπους που επιθυμούν κομματικές λίστες...
Εσείς κε Καψή;
Πρέπει να επιβάλλεται την αυτονόητη αναγκαιότητα... ανοικτού διαγωνισμού για τις 63 θέσεις δημοσιογράφων στην ΕΡΤ... κάτι το όποιο είχατε δεσμευτεί στην ΕΣΗΕΑ και στους κομματικούς παράγοντες αφού το παιχνίδι της οικουμενικής δεν πρέπει να αφήσει την παλαιά διοίκηση της ΕΡΤ ( διορισμένη από το ΠΑΣΟΚ )  να κάνει τα ίδια λάθη...ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΏΝΤΑΣ ΑΥΘΑΊΡΕΤΑ ΠΑΡΆΝΟΜΕΣ ΠΡΟΣΛΉΨΕΙΣ ΗΜΕΤΈΡΩΝ ΣΤΗΝ ΕΡΤ και εκθέτοντας τον πρωθυπουργό κύριο Λουκά Παπαδήμο και την εντολή που έχει πάρει από τα κόμματα για το οικουμενικόν της κυβέρνησης !
Σας ευχαριστώ πολύ,
Νίκος Κούτρικας
Οικονομικός Συντάκτης
μέλος της ΕΣΗΕΑ

 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top