(της Χριστίνας Λυκιαρδοπούλου)
Ήρθε η Τρόικα. Ήρθε ο Νταλάρα. Και στα κανάλια έχουν βγάλει τα τεφτέρια -σε ηλεκτρονικές κάρτες- και υπολογίζουν πόσα θα έχουμε χάσει όταν θα ολοκληρώσουν και θα επιστρέψουν στα πόστα τους, για να μας ξανάρθουν πάλι σε κάνα δυο τρεις μήνες.

Κουτί του έρχονται του Γιώργου Αυτιά όλα αυτά, μια που μαζί τους θα κάνει πρεμιέρα αυτό το Σαββατοκύριακο στη νέα συχνότητα. Και με την ευκαιρία, Γιώργο μου, να σε παρακαλέσω να προσέχεις ποιους καλείς και μάλιστα πολύ συχνά. Και στο λέω αυτό γιατί κάθε φορά που βλέπω τον Κουτρουμάνη να μου κόβει και κάτι θυμάμαι το μόνιμο πόστο που είχε στην εκπομπή σου, επί χρόνια. Και σίγουρα αυτό τον βοήθησε να αναρριχηθεί στα υπουργικά έδρανα. Πρόσεχε λοιπόν πού παραχωρείς καρέκλα στο στούντιο. Μπορεί να μεταβληθεί σε λαιμητόμο για τους τηλεθεατές. 

Ακόμα κι αν αμφισβητήσεις πόσο καλά μπορούν...
να μαγειρεύουν τα πιτσιρίκια και αν είναι δυνατόν μόνα τους και χωρίς καμία βοήθεια να σου ετοιμάζουν πιάτα όπως τα βλέπουμε στο Junior master chef , δεν μπορείς να αμφισβητήσεις πως μιλούν εξαιρετικά ώριμα για την ηλικία τους, έχουν καλό λεξιλόγιο και είναι εκφραστικά.  

Δύσκολα τα βρήκε η Βίκυ Χατζηβασιλείου, που όταν παίζει μόνη της είναι άπιαστη σε νούμερα, αλλά οι Βασιλιάδες και οι μικροί μάγειρες αποδείχτηκαν πολύ σκληροί ανταγωνιστές. Και πλέον όταν έχεις κάτι άλλο να δεις, το Πακέτο δεν έχει και συνταρακτικές στιγμές. Λίγο πολύ, οι ιστορίες μοιάζουν. Και ίσως άρχισαν να κουράζουν.
(E.T)

 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top