Σάλο έχουν προκαλέσει σε εκκλησιαστικούς και δημοσιογραφικούς κύκλους οι πληροφορίες που λένε για τη σύλληψη γνωστού ιεράρχη, με 35 εκατομμύρια ευρώ στις αποσκευές του και όπλα!
Γνωστός δημοσιογράφος που εργάζεται σε έγκριτο μέσο μαζικής ενημέρωσης αναφέρει στο twitter του, πως στο αυτοκίνητο του Μητροπολίτη, έγινε σήμερα το απόγευμα έλεγχος από άνδρες της τροχαίας εθνικής οδού που πραγματοποιούσαν δειγματοληπτικά "μπλόκα".
Στον έλεγχο του αυτοκινήτου οι αστυνομικοί εντόπισαν 35 εκατομμύρια ευρώ (!) σε σακούλες και δύο όπλα στο πίσω...
κάθισμα του οχήματος!
Η Romfea.gr χωρίς να υιοθετεί την είδηση, διασταυρώνει τις πληροφορίες και θα σας έχει άμεσα πληροφόρηση για το απίστευτο αυτό -αν αληθεύει- περιστατικό.
Ας ελπίσουμε πως πρόκειται για μία παρεξήγηση από τον δημοσιογράφο, που το διακινεί στο συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Έγκυρες αστυνομικές πηγές, πάντως, δεν επιβεβαιώνουν το περιστατικό και μιλούν για φήμες που κυκλοφορούν έντονα τις τελευταίες μέρες και στοχοποιούν συγκεκριμένο ιεράρχη.
Εκκλησιαστικοί παράγοντες εξετάζουν την πιθανότητα η παραφιλολογία και η στοχοποίηση συγκεκριμένου Μητροπολίτη να προέρχεται από "αντιπάλους" του, που θα επιθυμούσαν να τον εξωθήσουν σε παραίτηση.
(romfea.gr)


 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top