Το παρακάτω είναι ένα απόσπασμα από ανάρτηση που έκανε στο blog του ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος με τίτλο : Ζωοφιλία, μια ακόμη αρρώστεια της εποχής μας!
Αυτά που γράφει ο Μητροπολίτης αποδεικνύουν ότι "το μωραίνει Κύριος, ον βούλεται απωλέσαι" ισχύει γάντι για την περίπτωση.... Διαβάστε λοιπόν τι γράφει ο Αμβρόσιος...
"Τα παλαιότερα χρόνια τα ζώα ήσαν από απολύτως αναγκαία έως απλως χρήσιμα στη ζωή μας. Τόσο στον αγρότη, όσο και στον αστο! Τότε τα ζώα, πχ. άλογα, βόδια, σκυλιά, γάτες, υπηρετούσαν τον ανθρωπο και αυτός τά εφρόντιζε για να τα έχει στη δουλευσή του, δηλ. για να δέχεται τις υπηρεσίες του. Στις ημέρες μας ο άνθρωπος έγινε υπηρέτης των ζώων, κυρίως των οικόσιτων. Με θλίβει το γεγονός, κάθε φορά που βλέπω μια κυρία να βγάζει περίπατο τό σκυλάκι της, να το παίρνει...
στην αγκαλιά της, νά περιμαζεύει σε πλαστικό σακκουλάκι "τα κακά του", να το μπανιάρει, να το πηγαίνει στον ειδικό κουρέα, να ταξιδεύει μαζί του στην καμπίνα του αεροπλάνου, να του αγοράζει ειδικές βιταμινούχες τροφές, νά επιβαρύνει τον οικογενειακό προϋπολογισμό!...... "
Περισσότερος παραλογισμός στο .... http://mkka.blogspot.com/2011/12/blog-post_15.html

1 σχόλια :

Ανώνυμος είπε... 16 Δεκεμβρίου 2011 - 1:43 π.μ.

ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΕΝ ΛΟΓΩ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ, ΕΞ' ΟΥ ΚΑΙ Ο ΑΣΤΟΧΟΣ (ΚΑΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟΣ) ΤΙΤΛΟΣ ΠΟΥ ΒΑΛΑΤΕ. ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΩΣ ΒΑΣΑΝΙΖΕΙ ΤΑ ΖΩΑ Ο ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΝΕΥΡΩΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΦΙΛΟΖΩΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top