Αν είναι δυνατόν!! Το ΚΚΕ υπέβαλε ερώτηση προς τον δοτό πρωθυπουργό σχετικά με το «χαράτσι». Αναρωτιόμαστε, τι απάντηση άραγε περίμενε; Έτσι λοιπόν εμφανίστηκε ο κ. Παπαδήμος σήμερα στη Βουλή και απαντώντας στη σχετική ερώτηση του ΚΚΕ, είπε πως σωστά ελήφθη το μέτρο για να συμβάλει στη δημοσιονομική εξυγίανση της χώρας. Προφανώς δεν έχει ακούσει ούτε έχει διαβάσει κάτι για την αντισυνταγματικότητα του ίδιου χαρατσιού, ούτε για την απάντηση του σχετικού ευρωπαϊκού επιτρόπου στον κ. Χουντή.

Τον κ. Παπαδήμο τον κατανοούμε, όμως το ΚΚΕ δεν καταλαβαίνουμε. Τι απάντηση άραγε περίμενε από τον κ. Παπαδήμο; Αντιθέτως, με την ερώτησή του το ΚΚΕ και....
με την εν γένει συστημική στάση του, αν και δεν συμμετέχει στην συγκυβέρνηση, εντούτοις νομιμοποιεί πλήρως την πρωθυπουργική υπόσταση του κ. Παπαδήμου. Δηλαδή τον αναγνωρίζει ως ασκούντα νόμιμη εξουσία και του απευθύνει ερώτημα!!!

Φίλοι του ΚΚΕ, αντί να νομιμοποιείτε ως ηγέτη της χώρας τον κ. Παπαδήμο με τις ερωτήσεις σας και να λειτουργείτε ως ηθικοί στυλοβάτες του καθεστώτος, καλό θα ήταν να καταγγείλετε τον χωρίς λαϊκή έγκριση διορισμό του και να αποχωρήσετε από τη Βουλή προκαλώντας εκλογές. Τα υπόλοιπα είναι «έπεα πτερόεντα». 

Δεν θα υποδείξουμε φυσικά εμείς τον τρόπο που θα ενεργήσει το ΚΚΕ, αλλά έχουμε το δικαίωμα να κρίνουμε τον τρόπο που ενεργεί.


 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top