Φόβους εξέφρασε ο πρώην καγκελάριος Χέλμουτ Σμιτ σχετικά με την απομόνωση που οδηγεί τη Γερμανία η κ. Μέρκελ. Κάνοντας ιστορικές αναφορές είπε ότι «Ποτέ δεν ήταν καλά να απομονώνει κανείς τη Γερμανία στην Ευρώπη». Τα ανωτέρω τόνισε ο κ. Σμιτ μιλώντας στο Γερμανικό Οικονομικό Φόρουμ στο Αμβούργο.

Αξιοσημείωτη επίσης ήταν η αναφορά του που έκανε στους Έλληνες. Απευθυνόμενος προς την κ. Μέρκελ είπε ότι:  «Εξυπνότερο θα ήταν να μην βρίζει τους Ελληνες, να μην τσουβαλιάζει δέκα εκατομμύρια ανθρώπους μαζί με τις παλιότερες κυβερνήσεις τους και στη συνέχεια να τους μαστιγώνει. Είναι υπερβολικά εύκολο ο χοντρός Γερμανός με πληθυσμό 80 εκατομμύρια να στριμώχνει τον ανίσχυρο Έλληνα».

Δυστυχώς όμως, όπως δείχνουν τα πράγματα, έχει αποσυρθεί πλέον η γενιά των...
Γερμανών πολιτικών που είχε βιώματα από το Β΄ Παγκόσμιο πόλεμο και όπως φαίνεται, η νέα γενιά στην οποία ανήκει και η κ. Μέρκελ, θέλει να αναστήσει και πάλι το Ράϊχ και να αναβιώσει τις ιδεοληψίες περί Άριας Φυλής και τα συναφή.

Να προσέξει όμως η Γερμανία, γιατί ο οικονομικός πόλεμος λίγο απέχει από τον πραγματικό. Η εξαθλίωση στην οποία σπρώχνει τους λαούς, κάποια στιγμή θα μετατραπεί σε εκδικητικό μένος.     
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top