Τον θυμάστε τον “Κουρασμένο”;;
Θυμάστε την κυρία Κάτια Μακρή με την άψογη οδοντοστοιχία να λυσσά για την πτώση του προκειμένου να έρθει ο “Ξεκούραστος, αδάμαστος, εθνοσωτήρας”;
Αυτό που θα διαβάσετε λοιπόν, δεν θα το δείτε πουθενά. Ούτε σε δελτία ειδήσεων, ούτε σε πρωτοσέλιδα, ούτε να το εκστομίζει η -γοητευτικότατη κατά τα άλλα- οδοντοστοιχία της κυρίας Μακρή.
Times του Los Angeles. Ημερομηνία 6/11/2011.
Άρθρο για τα τεκταινόμενα στην Ελλάδα.
Κορυφαίος υπουργός του ΠΑΣΟΚ που θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία του, δήλωσε στην εφημερίδα ότι:
“Δεν είναι και το ποιό χαριτωμένο τέλος για τον πρωθυπουργό… Ήταν όμως πολιτικά κατεστραμμένος, ήταν κουρασμένος, ήθελε να φύγει”!!
Και το Αγγλικό κείμενο:...
“It’s not the most graceful of ends,” said a Cabinet minister who requested anonymity. “But he was politically shattered. He had grown tired. He wanted to leave.”
Ολόκληρο το άρθρο μπορείτε να το διαβάσετε εδώ: http://www.latimes.com/news/nationworld/world/la-fg-greece-talks-20111107,0,6522649.story
Φωτό: Ένα από τα κορυφαία πρωτοσέλιδα τις ημέρες ψήφισης του κατάπτυστου, φονικού για την πατρίδα μνημονίου. “Διώξε τον Καραμανλής”, ο Αντώναρος δήλωνε ότι ο “Καραμανλής είναι μνημονιακός” σύμφωνα με την εφημερίδα και απειλούσε με …αποχωρήσεις (!!), την ίδια στιγμή που το σχέδιο εκποίησης της πατρίδας, η έσχατη προδοσία του λαού, ήταν σε πλήρη εξέλιξη.
Σήμερα, ξέρετε. Η μόνη διέξοδος είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ. Θα αγωνιστούμε ενάντια στην Λήθη μέχρι να τους γκρεμίσουμε.
 
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top