Ένας αστυνομικός διευθυντής από την Υποδιεύθυνση Αστυνομίας Δυτικής Αττικής και δύο αστυνομικοί με περιπολικό στιις 11.20 την Δευτέρα το βράδυ προσπάθησαν να εκτελέσουν την αυτόφωρη διαδικασία έξω από τον τηλεοπτικό σταθμό EXTRA 3 στο Περιστέρι, μετά την μήνυση που είχε καταθέσει από το μεσημέρι ο δημοσιογράφος Στέφανος Χίος κατά του Γιάννη Παπαγιάννη. 
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Παπαγιάννης όταν τελείωσε το δελτίο του, ειδοποιήθηκε από τους αστυνομικούς σωματοφύλακες που διαθέτει και φυγαδεύτηκε από την πίσω πόρτα για να μην διανυκτερεύσει στο αυτόφωρο. Τελικά κατάφερε να διαφύγει. 
Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο Χίος υπέβαλε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση και απειλή κατά του δημοσιογράφου, μετά τα όσα συκοφαντικά-όπως ισχυρίζεται ότι είπε ο Παπαγιάννης εναντίον του -στο RADIO 9 του επιχειρηματία Δημήτρη Κοντομηνά. Μάλιστα έχει δηλώσει...
και παράσταση πολιτικής αγωγής για υποβολή αγωγής για προσβολή προσωπικότητας. 
Ο Χίος έχει ήδη ζητήσει την συγκεκριμένη εκπομπή από τον σταθμό για να καταφύγει στο ΕΣΡ ενώ εντός των ημερών θα καταγγείλει τον Παπαγιάννη και στην ΕΣΗΕΑ για αντισυναδελφική συμπεριφορά. 
Το αυτόφωρο για τον εγκαλούμενο δημοσιογράφο τελειώνει σήμερα στις 12 τα μεσάνυχτα.


(zougla.gr)
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top