Τα πάνω κάτω έχει φέρει στον κόσμο των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων η είδηση του «διαζυγίου» της Eurobank με την εταιρεία Classical η οποία διαχειρίζεται το ξενοδοχειακό συγκρότημα King George.
Eurobank και Classical, κατόπιν αιτήματος της δεύτερης, συζήτησαν για τον επαναπροσδιορισμό της μίσθωσης του κτιρίου, συζήτηση που από την κατάληξη φαίνεται πως ήταν ατελέσφορη.
Το μεγάλο ερώτημα που προκύπτει πλέον –και αυτό θα σας αποκαλύψει και θα σας παρουσιάσει η Dealnews online- είναι τι θα γίνει με ένα από τα μεγαλύτερα ξενοδοχεία της Αθήνας.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, το King George θα γίνει αδελφάκι με το Μεγάλη Βρετάνια καθώς πρόκειται να περάσει στα χέρια των αδελφών Λασκαρίδη.
Πως θα αξιοποιηθεί το King George
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της Dealnews online, αμέσως μετά την τελική απόκτηση του King George από το Μεγάλη Βρετάνια, η κεντρική είσοδος του πρώτου θα κλείσει και θα χρησιμοποιηθεί ως είσοδος η είσοδος του Μεγάλη Βρετάνια.
Ο γάμος αυτός φέρνει νέα δεδομένα στην Ελλάδα σε ότι αφόρα τον ξενοδοχειακό κλάδο καθώς το κτίριο του King George θα ανακαινιστεί εκ νέου και θα χρησιμοποιηθεί μόνο για σουίτες δημιουργώντας με αυτό τον τρόπο τις μεγαλύτερες και υπερπολυτελείς σουίτες που δεν θα έχουν να ζηλέψουν σε τίποτα εκείνες του εξωτερικού.
Στον τέταρτο όροφο των ξενοδοχείων θα δημιουργηθεί...
μια είσοδος επικοινωνίας των δυο κτιρίων. Θα διερωτάστε γιατί στο τέταρτο. Ο τέταρτος όροφος και των δυο κτιρίων είναι ο μοναδικός –αρχιτεκτονικά- που ταβάνι και πάτωμα βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο κάτι το οποίο δεν συμβαίνει και με τους άλλους ορόφους.
Από την άλλη ο όροφος που είναι η είσοδος του King George, στον ημιώροφο αλλά στον πρώτο όροφο θα δημιουργηθούν καταστήματα ενδεχομένως να φτιαχτεί και ένα εστιατόριο. Πιθανότατα καταστήματα να φτιαχτούν και από την πλευρά του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρετάνια.
Από το 2004 κρατάει αυτό το «φλερτ»
Καρέ – καρέ οι προσπάθειες του deal Μεγάλη Βρετάνια-King George
Το φλερτ των μεγαλομετόχων του Μεγάλη Βρετάνια με το ξενοδοχείο είχε ξεκινήσει από το 2004 όταν για πρώτη φορά οι αδελφοί Λασκαρίδη έδειξαν ότι τους ενδιαφέρει η απόκτηση του King George χωρίς όμως να ευδοκιμήσει αυτή τους η προσπάθεια.
Η προσωρινή «αποτυχία» δεν πτόησε τους μεγαλοξενοδόχους αφού στις αρχές του 2011 ξεκίνησαν και πάλι συνομιλίες ώστε να συμπεριλάβουν στις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες το όμορο ξενοδοχείο.
Η διεκδίκηση του King George έγινε ακόμη πιο έντονη όταν τον Ιούνιο όταν το ξενοδοχείο αναγκάστηκε να κλείσει λόγω αδυναμίας να διασφαλίσει την ασφάλεια των τουριστών.


 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top