Σύντομα θα βρεθείτε αντιμέτωποι με διαδηλωτές. Με ανθρώπους της εργασίας, με φοιτητές, με άνεργους, με συμπολίτες σας που θα αποφασίσουν να διαμαρτυρηθούν για την αξιοπρέπειά τους, για τη ζωή τους, για την πατρίδα.
Πριν χτυπήσετε με την κτηνώδη βία που επιδείξατε στο παρελθόν, αναλογιστείτε καλά ποιον υπηρετείτε, που ορκιστήκατε πίστη, ποιο εθνόσημο φοράτε, σε ποιο λαό και έθνος λέτε ότι ανήκετε.
Σκεφθείτε καλά εάν σας τιμά να εκτελείτε εντολές μιας κυβέρνησης που ξεπουλά την πατρίδα, το λαό και δεν έχει εδώ και καιρό καμιά δημοκρατική νομιμοποίηση.
Σκεφθείτε καλά εάν σας τιμά από Αστυνομικοί να καταντάτε, γιατί περί κατάντιας πρόκειται, μπράβοι μιας ανεθνικής και αντιλαϊκής ολιγαρχίας που σας έχει πιο κάτω και από τα σκυλιά της.
Σκεφθείτε καλά εάν σας τιμά να εξαντλείτε την οργή σας πάνω σε άοπλους διαδηλωτές, σε γυναίκες, σε παιδιά, σε ηλικιωμένους.
Σκεφθείτε καλά και ό,τι άλλο περάσει από το μυαλό σας…
Αλλά κάντε τον κόπο να σκεφθείτε…
Σύντομα ο λαός θα είναι στους δρόμους να αγωνιστεί για Εθνική Ανεξαρτησία, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, Δικαιοσύνη.
Κάντε τον κόπο να σκεφθείτε…
Στέφανος Μυτιληναίος

1 σχόλια :

Ανώνυμος είπε... 6 Οκτωβρίου 2011 - 9:31 π.μ.

κυριε Μυτιληναιε,

προκειται , τουλαχιστον περι αφελειας, να προσπαθειτε με τετοια επιχειρηματα να πεισετε εμπορους ν@ρκωτικων+πληρωμενους δολοφονους της ΣΙΑ.
ΕΔΩ ειτε πολεμουμε για την ελευθερια μας ειτε σιωπουμε και πεθαινουμε. Ειχαν 37 χρονια καιρο για να αποκτησουν δημοκρατικη συνειδηση. ΤΩΡΑ δεν θελουμε εμεις οι Ελληνες

 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top