Την άμεση αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας πυροδότησαν οι βολές του υπουργού Οικονομικών κατά του Αντώνη Σαμαρά, τον οποίο ο κ. Βενιζέλος κατηγόρησε ότι δεν έχει συνείδηση της κατάστασης στην οποία βρίσκεται η χώρα.
Με ανακοίνωσή του, ο εκπρόσωπος της αξιωματικής αντιπολίτευσης έκανε λόγο για παραλήρημα και τόνισε ότι η κυβέρνηση «παραπαίει», ενώ ο κ. Βενιζέλος μαινόμενος βρίζει και κ. Παπανδρέου κρύβεται πίσω από τον αντιπρόεδρό του».
«Ο αποκλειστικός εκπρόσωπος της αλήθειας κ. Βενιζέλος, με το αποψινό του παραλήρημα, απέδωσε την πλήρη αποτυχία της οικονομικής πολιτικής της κυβέρνησης σε όσους πολιτικούς ή δημοσιογράφους τολμούν να έχουν διαφορετική από την κυβέρνηση άποψη», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Τόνισε παράλληλα ότι «αν νομίζει ο κ. Βενιζέλος ότι κάθε φορά που επικοινωνεί με τον κ. Σαμαρά, θα εξασφαλίζει τη σιωπή της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ζει σε άλλες εποχές και σε άλλα καθεστώτα».
«Παίρνουν μέτρα, δεν τους βγαίνουν, παίρνουν και νέα μέτρα, πάλι δεν τους βγαίνουν και για αυτό τους φταίει η Νέα Δημοκρατία», πρόσθεσε.
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top