Για σιγά ρε μάγκες... Με αντικειμενική 800 ευρώ θα πλήρωνα 0,8 ανα τετραγωνικό. Τώρα θα πάω συ 4 ευρω... αύξηση δηλαδή 400%....
Ο άλλος με αντικειμενική 10000 θα πλήρωνε 10 ευρώ το τετραγωνικό ενώ τώρα 16...αύξηση δηλαδή 60%... Για σπίτι 100 τετραγωνικών στη Σαλαμίνα 400 ευρώ (μισός μισθός δικός μου).....Για σπίτι 100 τετραγωνικών στην Εκάλη 1600 ευρώ (μισό φακελάκι του γιατρού που μένει εκεί).
Να βάλω και το κεφαλικό φόρο; Να βάλω και τα τέλη κυκλοφορίας; Να βάλω και το πετρέλαιο στο 1 ευρώ; Ρε πουλημενε Τζεφρυ, με ρωτησες παλιοχαμουρα πως θα τη βγάλω; Τι θα πάρω στα παιδιά μου τα Χριστούγεννα ρε καραγκιόζη; Γαμώ τη Μερκελ, το Σαρκοζι, την Τρόικα, την Ευρώπη και το ευρώ. μας έχετε πιει το ζουμί παλιοκαριόλες.Ο χοντρός ο Πάγκαλος είχε πει ΄΄μαζι τα φαγαμε΄΄ ΜΕΓΑ ΨΕΜΑ σαπιοκοιλια...΄΄μαζι τα τρώτε ακομα΄΄. Φύγετε ρε ξεκολιαρες υποταγμενες στους Εβραίους και τους τραπεζίτες πριν σας φύγει ο λαός. Και εσύ ρε ΞΕΦΤΙΛΑ Τζεφρυ μην ξαναμιλησεις για ''πατριδα'' καραγκιόζη γιατί εσύ δεν τη πονάς την πατρίδα. Αλήθεια ρε, ο άλλος ο σαπιοκοιλιας που είναι; Τρώει μπιφτέκια; Τα έκανε σκατά και την κοπάνησε. Αυτός τώρα τα κάνει αποσκατα και θα την κοπανήσει...Εις υγείαν του μαλάκα του νεοέλληνα.

(Σχόλιο Έλληνα αγανακτισμένου το οποίο και συνυπογράφουμε)

2 σχόλια :

Σπύρος είπε... 16 Σεπτεμβρίου 2011 - 7:04 μ.μ.

Τί σόι οικονομολόγοι είναι οι μακάκες.... Πού στο διάολο σπούδασαν "καταστροφή".Τελείως ηλίθιοι. Ρε σεις, δεν έχουμε να φάμε. Πού στο διάολο μας πάτε ;Άντε να πάτε στον Καναδά όλο το ΘΑΣΟΚ, εκεί που είναι η περιουσία των παπανδρέου για να σας φιλοξενήσει.Ξεφτίλες.

Korios είπε... 18 Σεπτεμβρίου 2011 - 10:33 μ.μ.

Συνυπογράφω και εγώ. Που κάνω γύρα όλο το δίκτυο για να συμπληρώσω κάνα φράγκο(αμ δε..) για να βγάλω το χαρατσόσημο.
Βρε ουστ!
Κοριοί

 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top