Η ΝΟ.Δ.Ε Νέας Δημοκρατίας Ηλείας εκφράζει τα θερμά συγχαρητήρια της σε όλους τους επιτυχόντες Ηλείους μαθητές που κατάφεραν να εισαχθούν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση καθώς και στις οικογένειές τους που στήριξαν και θα συνεχίσουν να στηρίζουν τις προσπάθειές τους. Δύναμη και κουράγιο σε όσους δεν κατάφεραν να πετύχουν τους στόχους που είχαν θέσει.
Η Παιδεία μας, θύμα κι αυτή της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, έχει υποβαθμιστεί λόγω των λαθών, των αστοχιών και των παλινωδιών της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας.
1.568 κενές θέσεις έμειναν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση ενώ μόλις ένας στους έξι μαθητές μας πέρασε στη σχολή της πρώτης του προτίμησης.
Οι ειδικές κατηγορίες που θέσπισε το Υπουργείο οδήγησε σε αδικίες και εισαγωγή φοιτητών με βαθμούς κάτω από τη βάση σε σχολές που συνυποψήφιοί τους έμειναν έξω για μερικά μόρια.
Η πολιτική του λάθους... στην Οικονομία της χώρας μας που συνεχίζει να ακολουθεί η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ οδηγεί σε απόγνωση χιλιάδες οικογένειες που δυσκολεύονται να ανταποκριθούν στα έξοδα σπουδών των παιδιών τους.
Η Ηλεία χωρίς Πανεπιστημιακή Σχολή εξακολουθεί να αγωνιά για την τύχη των τμημάτων ΤΕΙ που φιλοξενεί.
Η « κατρακύλα» των βάσεων συνάδει με την «κατρακύλα» της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ που εξαθλιώνει τους Έλληνες.
 
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top